EVO GDJE MOŽETE GLEDATI HAJDUKOV EUROPSKI DOMAĆI DEBI: / Predsezona je bila turbulentna, nema mjesta opuštanju

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Prijenos utakmice Hajduk - Gzira United u izravnom prijenosu na TV-u moći ćete pratiti na Arena Sport 1

18.7.2019.
16:26
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

Poljud će večeras imati ovogodišnju europsku premijeru. U uzvratnoj utakmici 1. kola kvalifikacija Europske lige Hajduk će ugostiti maltešku Gziru United. Osim što ćete drugu europsku utakmicu za Bijele (na Malti su Splićani slavili 1:0) u tekstualnom prijenosu UŽIVO od 20 sati moći pratiti na portalu Net.hr, a što se tiče televizije prijenos će se moći pratiti na kanalu Arena Sport 1 koja se može gledati u osnovnom paketu MAXtv-a. Inače, utakmicu sudi Nikolas Neokleous iz Cipra.

Image
ŠOK SVIH ŠOKOVA NA PUNOM POLJUDU: /

Maltežani izbacili Hajduk iz Europske lige

Image
ŠOK SVIH ŠOKOVA NA PUNOM POLJUDU: /

Maltežani izbacili Hajduk iz Europske lige

Oreščanin je oprezan i ne želi nikakvo opuštanje

Siniša Oreščanin oprezan je i ne želi da se uzvrat olako shvati, koliko god kapital i očita razlika u kvaliteti jamčili Splićanima sigurnost. Oreščanin nije niti jedne riječi želio trošiti na bilo koga drugoga osim na Gziru. Ne želi gledati prema 2. kolu dok se ne anulira Gzira United. Ventspils je nakon 3:0 pobjede u prvoj domaćoj utakmici veliki favorit za prolaz. Prva utakmica sezone u Splitu je uvijek poseban događaj, pa ne čudi što ih se večeras očekuje i do 20.000. Uvjeti su idealni, travnjak je pošteđen Ultre, a momčad je imala dovoljno vremena za uigravanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

10.05.2019., Poljud, Split - Hrvatski Telekom Prva Liga, 33. kolo, HNK Hajduk - NK Slaven Belupo. Photo: Miranda Cikotic/PIXSELL

Traži se lagana pobjeda

Traži se lagana, rutinska pobjeda koja bi poboljšala atmosferu koja u predsezoni i nije bila naš idealna. Smjene, odlasci i prepirke na Poljudu unijeli su nemir, no igrači na travnjaku od navijača će dobiti glasnu podršku, u to ne sumnjamo... A ako sve bude po planu Hajduk novi okršaj protiv Ventspilsa ili Teute u 2. pretkolu na rasporedu je 25. srpnja u gotima, a uzvrat za tjedan dana na Poljudu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo