EVO GDJE JE MOURINHO BIO DOK JE UNITED RAZBIJAO CARDIFF: / Još jednom je dokazao da ne može bez nogometa

Image
Foto: AFP

Portugalac je nakon otkaza otputovao u rodni grad

23.12.2018.
10:01
AFP
VOYO logo

Mourinho je nakon rastanka s Manchester Unitedom oputovao u Portugal, točnije u Setubal u kojem je rođen, kako bi malo odmorio od svih tih glasina i nevolja. Ipak, bez nogometa nije mogao pa je tako pratio susret Vitorije Setubal i Santa Clare, a gostujuća ekipa slavila je s 2:0.

On je utakmicu portugalske Primere pratio u društvu sina Josea Mourinha Juniora. Naravno, Mourinho je odmah primijećen na stadionu, bio je pozdravljen i mnogi su željeli zajedničku fotografiju sa slavnim trenerom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Traži mir

"Od prvog dana sam bio ponosan što sam vodio United i mislim da to navijači znaju. Baš kao što je bio slučaj s mojim prethodnim klubovima, radio sam s nekim divnim ljudima i vjerujem da će neki biti moji prijatelji za cijeli život", kazao je Mourinho nakon što je u utorak smijenjen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nadam se da će mediji također poštovati moj položaj i dopustiti mi da živim normalan život do trenutka kada se odlučim za povratak u nogomet. Sretan vam Božić", priopćio je Mourinho, a United bez njega jučer u Cardiffu slavio s 5:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo