EURO mladih nogometaša: / Opet grčka senzacija!

U finalu Europskog nogometnog prvenstva za igrače do 19 godina, koje se održava u Estoniji, igrat će Španjolska i Grčka...

12.7.2012.
22:21
VOYO logo

U iznimno uzbudljivoj polufinalnoj utakmici na stadionu Lilleküla u Tallinu branitelji naslova Španjolci su poslije izvođenja penala pobijedili Francusku.

Osnovnih je 90 minuta utakmice završilo rezultatom 2:2, a nakon produžetaka je semafor pokazivao 3:3.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Samuel Umtiti je doveo Tricolore u vodstvo u 26. minuti, a Furija se vratila u 61. minuti pogotkom Gerarda Deulofeua. Paco Alcacer je doveo Španjolsku na prag finala u 78. minuti, ali Francuska je osigurala produžetke u prvoj minuti sudačke nadoknade drugim golom Umtitija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ni drugu 'meč-loptu' Španjolci nisu iskoristili. Deulofeu je u 112. minuti pogodio za 3:2, ali samo pet minuta kasnije Francuzi su se i drugi put vratili, a strijelac je bio kapetan Paul Pogba. Furija ipak na kraju nije skupo platila dvostruko ispuštanje vodstva - sreću joj je donijelo bolje izvođenje kaznenih udaraca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prvom polufinalu Grčka je nakon produžetaka svladala Englesku s 2:1. Mavroudis Bougaidis je u 38. minuti bio strijelac za 1:0, Englezi su se vratili golom Benika Afobea u 56. minuti, da bi Grčkoj finale osigurao Charalambos Lykogiannis u trećoj minuti drugog produžetka.

Finalni je dvoboj na rasporedu u nedjelju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo