POTRESI U NJEMAČKOJ / Raskol u reprezentaciji Njemačke zbog sustava igre: 'Gotovo svi se tome protive'

Image
Foto: Profimedia

Bild piše o problemima u Elfu

5.6.2021.
8:41
Profimedia
VOYO logo

Euro je pred vratima, do početka turnira ostalo je još 6 dana a u njemačkoj nogometnoj reprezentaciji nije sve bajno. Poznati Bild piše da njemački reprezentativci nisu presretni formacijom koju namjerava koristiti izbornik Joachim Löw koji bi mogao (ili ne bi) žrtvovati Sanea? Igrači smatraju kako protiv Francuske trebaju igrati s četvoricom iza ali Löw razmišlja da ostane vjeran svojoj standardnoj formaciji 3-5-2.

Kai Havertz u početnoj postavi?

Image
Foto: Screenshot: Bild
Image
Foto: Screenshot: Bild

Dileme i pitanja Bilda

"U finalu Lige prvaka Kai Havertz (21) postao je heroj Henkelpotta za Chelsea i zabio odlučujući i jedini u pobjedi od 1: 0 protiv Cityja. Od tada, najkasnije, nogometna Njemačka želi ga vidjeti u početnoj postavi nacionalne vrste", ističu Nijemci i naglašavaju kako potporu Bayernovim igračima daju i ostali suigrači. Većina ih misli da bi reprezentacija izgledala bolje s trojicom u obrani...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Löw je tako naišao na veliki otpor u momčadi uoči Eura i pitanje je hoće li popustiti do početka turnira. Za Löwa su ovo posljednji dani na klupi Njemačke. Naslijedit će ga bivši Bayernov trener Hansi Flick.

Ofenzivne pozicije

"Gotovo svi igrači u momčadi očekuju da za deset dana na Euru igramo protiv Francuske s obrambenim sustavom s trojicom iza ali ne žele. Tada su samo tri jasne ofenzivne pozicije - a to su trenutno Thomas Müller (31), Serge Gnabry (25) i Leroy Sané (25)".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njemačka u skupini Eura igra protiv Francuske, Portugala i Mađarske na Allianz Areni u Münchenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo