EUFORIJA U CHELSEAJU: / Lijepa liječnica vraća se na posao?

Image
Foto: AFP
13.12.2015.
14:02
AFP
VOYO logo

Također, Carneiro je pokrenula individualnu tužbu protiv Portugalca zbog spolne diskriminacije. Mourinho je, podsjetimo, bio ljut na liječnicu jer je u sudačkoj nadokanadi ušla u teren kako bi pomogla Edenu Hazardu. Chelsea je u tom trenutku tražio pobjedu nad Swanseajem (2-2), pa je Portugalca naljutilo zadržavanje igre.

Savez ga oslobodio

Podsjetimo i na to da je Engleski nogometni savez (FA) oslobodio Chelseajevog menadžera optužbi da je seksitički vrijeđao tadašnju klupsku liječnicu. Predbacivalo mu se da joj je na portugalskom poručio da je 'kur... kći'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Iznenadilo me da je FA, prema pisanju medija od 8. kolovoza istraživao incident, a niti u jednom trenutku od mene nisu tražili izjavu. Pitam se je li ovo jedina službena istraga u državi u kojoj dokazi pojedinca uključenog u incident nisu smatrani važnima. Odabir ignoriranja dijela dokaza u svakom slučaju ima utjecaj na ishod odluke”, prokomentirala je Carneiro odluku Engleskog saveza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bit će zanimljvivo vidjeti kako će se završiti ovaj slučaj, a ukoliko liječnica dobije svoj posao natrag najsretniji će biti navijači, koji su razloge loših rezultata u prvenstvu pripisali upravo njenom odlasku. Otkako je početkom sezone otišla iz kluba Chelsea nikako ne može uhvatiti formu koja ih je prošle godine dovela do naslova prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo