IGRAO ZA REPREZENTACIJU /

Bivši Hajdukov igrač odlazi na posudbu u velikog Barceloninog rivala?

Image
Foto: Profimedia

Baroni navodno ne računa na njega pa mu klub traži izlaz

13.8.2024.
20:21
Profimedia
VOYO logo

Španjolski nogometni klub Espanyol htio bi posuditi hrvatskog veznjaka Tomu Bašića iz Lazija, izvijestile su u utorak španjolske novine Sport i Estadio Deportivo.

Image
POZNAT JE DATUM /

Perišić se vrlo brzo vraća na Poljud: Čekat će ga uzavrela atmosfera

Image
POZNAT JE DATUM /

Perišić se vrlo brzo vraća na Poljud: Čekat će ga uzavrela atmosfera

Espanyol se ljetos vratio u prvu ligu, pa je ovih dana već posudio trojicu igrača. Veznjak Alex Kral posuđen je na godinu dana iz Union Berlina, a napadači Alejo Veliz iz Tottenhama i Irvin Cardona iz Augsburga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sportski direktor Fran Garagarza priznao je na konferenciji za medije da se Espanyol nalazi u nezgodnoj situaciji na tržištu.

'Situacija nije laka'

"Imamo puno ograničenja i situacija nije laka. Dobro je što znamo gdje ići pa ćemo vidjeti može li se", izjavio ne spominjući imena potencijalnih pojačanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napomenuo je da momčad, pet dana uoči početka španjolskog prvenstva, još uvijek nije zaključena.

Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

"Ostalo nam je još 15 dana (do zatvaranja tržišta), ali je važno da što prije zaključimo ekipu. Navijačima, međutim, želim poručiti da smo mirni", dodao je.

Talijanski mediji navode kako se Espanyol raspitivao kod Lazija, lani sedmoplasiranog u prvenstvu, o situaciji sa 27-godišnjim Bašićem. Sport sa sjedištem u Barceloni piše da hrvatski veznjak odgovara Espanyolu zbog svoje polivalentnosti.

Ne računaju na njega u Laziju

Bašić je u rimskom klubu od ljeta 2021. upisao 70 nastupa. Prošlu sezonu je proveo na posudbi u Salernitani, ali ta pustolovina nije završila kako je očekivao. Odigrao je svega 15 utakmica bez zabijenog pogotka i asistencije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marco Baroni, novi trener Lazija, navodno ne računa na njega pa mu klub traži izlaz.

"Igraču se sviđa mogućnost okušavanja sreće u španjolskoj ligi i ideja priključenja Espanyolu", piše Sport ne navodeći izvor informacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Isti medij navodi da su za njega zainteresirani talijanski prvoligaš Empoli i turski Basaksehir.

Image
Foto: Profimedia

Toma Bašić

Bašić, koji ima dva nastupa za reprezentaciju Hrvatske, igrao je ranije i u francuskom Bordeauxu, splitskom Hajduku i zagrebačkom Rudešu.

Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo