TEŠKO MU JE / Erling Haaland otvorio dušu: 'Ne mogu više normalno živjeti. Moje utakmice? Ne gledam ih...'

Image
Foto: Profimedia

Haaland je s 36 pogodaka uvjerljivo vodeći strijelac u Premierligi

23.5.2023.
13:55
Profimedia
VOYO logo

Ova sezona, njegova prva u dresu Manchester Cityja, Elignu Haalandu uvjerljivo je najbolja u karijeri. On je s 36 pogodaka uvjerljivo vodeći strijelac u Premierligi, njegov city već je osigurao novi naslov prvaka, a još može i osvojiiti Ligu prvaka, u kojoj ga očekuje finale protiv Intera.

Život mu se potpuno promijenio od dolaska na 'Otok' iz njemačke Borussije Dortmund, a sada je o tome progovorio za danski VG.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne mogu više normalno živjeti. Teško mi je raditi najobičnije stvari sad, ali takav je moj život. Neću se žaliti. Pokušavam biti ono što jesam svaki dan i okružiti se dobrim, iskrenim, pristojnim ljudima. Mislim da je to ključno. Tako sam posložio život, a za ovo ostalo ne marim", ispričao je Haaland paza kraj otkrio:

"Gledam dosta nogometa u slobodno vrijeme, ali ne gledam svoje utakmice u reprizama. Dosta ljudi to radi, ali ja ne vjerujem u to. Mislim da bih onda previše razmišljao o svojoj igri, što po meni nije dobro."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

FNC 11, borilački spektakl godine iz Arene Zagreb gledajte UŽIVO u nedjelju, 28. svibnja,od 20 sati, ekskluzivno na PLAY Premiumu!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo