NAJTRAŽENIJI NAPADAČ NA KORAK DO MANCHESTER UNITEDA: / Je li zaboravio što je legenda Crvenih vragova napravila njegovom ocu?

Image
Foto: CIAMBELLI / Sipa Press / Profimedia

Mladi Norvežanin jedan je od najtraženijih nogometaša na svijetu

20.12.2019.
12:25
CIAMBELLI / Sipa Press / Profimedia
VOYO logo

Jedan od najtraženijih napadača na svijetu, 19-godišnji Erling Braut Haaland, u petak je otputovao u Englesku na pregovore s Manchester Unitedom oko njegovog transfera iz Salzburga, javlja norveški Stavanger Aftenblad.

Erling Haaland nogometaš kojem se previđa sjajna karijera. Ove sezone oduševio je nastupima u prvenstvu i Ligi prvaka i fascinira njegova hladnokrvnost u realizaciji pred protivničkim golom pa nije čudno što su za njega zainteresirani gotovo svi europski velikani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tata i sin

S Erlingom na put je krenuo njegov otac, umirovljeni nogometaš Alf-Inge, koji je dobar dio svoje karijere proveo u Engleskoj i u više navrata je igrao protiv Manchester Uniteda.

Najzapamćeniji je ostao po događajima dok je nosio dres Leedsa i Manchester Cityja kada je bio u sukobu s legendom Uniteda Royem Keanom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uzavrele strasti

Naime, u jednoj utakmici je Keane pao u šesnaestercu, a Alf-Inge, tada igrač Leedsa, mu je počeo prigovarati da se pretvara kako bi izborio kazneni udarac.

Na Keanovu osvetu nije se trebalo dugo čekati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vatreni nogometaš Uniteda u sljedećoj utakmici u kojoj su se susreli brutalno je startao na Haalanda koji je tada bio u Cuityju. Taj se start smatra jednim od najgorih ikad u Premierligi i brzo nakon njega Alf-Inge je završio karijeru zboz ozljede.

Te događaje pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo