ENRIQUE PUŠE I NA HLADNO: / 'Ništa još nije gotovo, pogledajte što se dogodilo Atleticu'

Image
Foto: AFP, LLUIS GENE
8.5.2016.
20:51
AFP, LLUIS GENE
VOYO logo

U pretposljednjem kolu Primere Barcelona je s 5-0 deklasirala gradkog rivala Espanyol, Real Madrid je s 3-2 bio bolji od Valencije, dok je Atletico neočekivano poražen kod posljednjeplasiranog Levantea i više nema šanse za naslov. Katalonci uoči posljednjeg kola imaju bod više od Reala i ako pobijede na gostovanju kod Granade, Madriđanima ništa neće značiti eventualni trijumf u gostima kod Deportiva.

Image
LUDNICA U ŠPANJOLSKOJ: /

Jedan kandidat za naslov manje, odluka pada u zadnjem kolu!

Image
LUDNICA U ŠPANJOLSKOJ: /

Jedan kandidat za naslov manje, odluka pada u zadnjem kolu!

'Tenzije će biti visoke'

"S obzirom na to koliko smo dana proveli na vrhu, zaslužujemo naslov i nadam se da ćemo ga u posljednjem kolu i osvojiti. Ali ne, utrka još uvijek nije gotova, pogledajte samo što se dogodilo Atleticu. Jedina momčad koja je već ispala je uspjela pobijediti jedan od najboljih sastava u Španjolskoj i Europi", rekao je Enrique na konferenciji za novinare.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kažete da se Granada već spasila? Ne vjerujemo u ništa i nastojat ćemo svoj cilj ostvariti igrajući svoj nogomet. Igrati u gostima je uvijek hendikep, ima nekoliko aspekata koje ne možete kontrolirati. Tenzije će biti visoke, ali i Real Madrid će biti u istoj situaciji jer i on igra u gostima. Na nama je da idući tjedan dovršimo posao", zaključio je Barcelonin strateg.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'U nogometu se nikad ne zna'

A da ništa još nije gotovo slaže se i Realov trener Zinedine Zidane. Njegova je momčad došla do 11. uzastopne pobjede, ali i dalje joj to ništa neće značiti ako Barcelona svlada Granadu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moramo osvojiti nove bodove, a Granada neka igra svoju utakmicu. Mi ćemo napraviti sve da pobijedimo u svojoj. Sada smo drugi, zaostajemo samo jedan bod i sve je moguće. U nogometu nikad ne znate. Moramo toga biti svjesni i boriti se do kraja", istaknuo je francuski stručnjak.

"Neće nam biti lako, svjesni smo toga. Kao igrač nikad tamo nisam pobijedio. Borit ćemo se do zadnje minute. Granada se spasila, ali igrat će kako treba i dati sve od sebe", zaključio je Zidane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo