ENGLEZI ZNAJU KADA ĆE SE ODRŽATI EUROPSKO PRVENSTVO: / Sastanak Uefe samo je formalnost, sve je već odlučeno? Termin je jako neobičan

Image
Foto: RAPHAEL SERRES RAPHAEL / Sipa Press / Profimedia

UEFA je navodno prekinula sve pripreme za Euro koji se trebao održati ovoga ljeta

14.3.2020.
21:57
RAPHAEL SERRES RAPHAEL / Sipa Press / Profimedia
VOYO logo

U trenucima kada nije poznato kakva je budućnost Europskog prvenstva i glasno se spominje otkazivanje tog natjecanja zbog epidemije koronavirusa, engleski The Telegraph ekskluzivno je objavio informaciju kako se europska smotra neće održati ovoga ljeta, već da će biti premještena za prosinac 2020. godine.

Englezi tvrde da će takva odluka biti donesena iz razloga da se nacionalna prvenstva (koja su odgođena zbog epidemije) mogu normalno završiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Velika video konferencija

U UEFA-i su se navodno već odlučili upravo za takvu varijantu, a sada je samo moraju potvrditi na sastanku u utorak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

UEFA će se sljedećeg utorka održati veliku video konferenciju s rukovodstvima svih 55 zemalja članica te predstavnicima ECA-e, FIFPro-a i europskih liga kako bi se razgovaralo o daljnjim koracima koje će europski nogomet poduzeti u kontekstu pandemije novog koronavirusa, a na temu domaćih i europskih klupskih natjecanja, kao i EURA 2020.

Image
EUROPSKO PRVENSTVO SE NEĆE ODRŽATI, A OVO JE DOKAZ ZA TO: /

Čini se da su i u Uefi prihvatili realnost, događa se ono što se činilo nemogućim

Image
EUROPSKO PRVENSTVO SE NEĆE ODRŽATI, A OVO JE DOKAZ ZA TO: /

Čini se da su i u Uefi prihvatili realnost, događa se ono što se činilo nemogućim

'Ljudski životi nam moraju biti na prvom mjestu'

Svoje mišljenje o održavanju Eura ovoga ljeta nakon novonastale situacije s epidemijom koronavirusa ranije u subotu iznio je predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Dogodilo se nešto nikad viđeno u povijesti sporta. Moramo biti zabrinuti za zdravlje sportaša, navijača i svih ostalih konzumenata u nogometu, ali i sportu općenito. Ovo je izvanredna situacija koju nitko nije mogao predvidjeti, ali s njom se moramo nositi. Pristupili smo ovom problemu maksimalno odgovorno, a nije jednostavno. Ovo je katastrofa za sport i privredu, ali ljudski životi svima nam moraju biti na prvom mjestu”; rekao je Šuker u razgovoru za Novi list.

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Davor Šuker

ŠUKER PROTIV EURA: ‘Bojim se da se neće igrati ove godine. Tako ću glasovati. Dogodilo se nešto nikad viđeno u povijesti’

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U subotu se o toj temi oglasio i The Athletic koji javlja da je UEFA prekinula sve pripreme za ovogodišnji Euro koji se trebao održati u 12 gradova u 12 zemalja Starog kontinenta.

KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo