ENGLEZI ZBOG KOVAČIĆA OPLELI PO TALIJANSKOM STRATEGU KAO NIKAD PRIJE: / 'Sarri je zbunjen...'

Image
Foto: AFP

Hrvatski veznjak nikako da uhvati konstantu igara pod talijanskim trenerom

21.1.2019.
19:47
AFP
VOYO logo

Chelsea je u zadnja tri kola osvojio samo četiri boda i upao u ozbiljne probleme kada je u pitanju utrka za plasman u Ligu prvaka sljedeće sezone. Momčad Maurizija Sarrija sad ima samo tri boda više od Chelseaja i Manchester Uniteda, a Talijan je počeo sve ozbiljnije kritizirati svoje igrače.

"Izgubili smo samo zato što nismo bili mentalno spremni za utakmicu. Arsenal je u tom segmentu bio puno bolji od nas i to nije prihvatljivo. Isti slučaj bio je na utakmici s Tottenhamom. Razgovarali smo o tome i dogodi nam se ista stvar. Ovu momčad je jako teško motivirati", rekao je Sarri nakon poraza od Arsenala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Udaraju po strategu Plavaca

Engleski mediji još uvijek nisu prestali analizirati utakmicu Chelseaja i Arsenala, a u međuvremenu su iskopali podatak da je talijanski stručnjak ove sezone 17 puta zamijenio Kovačića i Barkleya u početnoj postavi. Kovačić je 12 puta bio u početnoj postavi, a pet puta je ulazio s klupe, što Englezi objašnjavaju kao lutanje Chelseajeva trenera.

"Kovačić još nije odigrao svih 90 minuta u Premiershipu i očito je da je Sarri zbunjen oko pitanja koga da pridruži Jorginhu i Kanteu u veznoj liniji. Stalno mijenja Kovačića i Barkleya, ali nijedan od tih igrača mu se još nije nametnuo", stoji u tekstu Daily Maila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo