Englezi u ponoć objavili bombu o Mourinhu!

29.2.2012.
9:51
VOYO logo

Nakon što je Jose Mourinho primijećen u Londonu mediji tvrde da je stigao na pregovore s jednim od klubova iz glavnoga grada, Tottenhamom i Chelseajem. Neimonovani izvori, navodno bliski portugalskom strategu, donedavna su najavljivali siguran odlazak Mourinha iz Madrida krajem sezone, a The Times je najavio njegov povratak u Premiership. Sam trofejni trener odbija razgovarati o svojoj budućnosti, međutim činjenica je da se u posljednjih mjesec dana njegov status u Realu, te posebno odnos s vodstvom kluba i navijačima, dramatično promijenio, pa je teško vjerovati da bi mogao na ljeto napustiti Santiago Bernabeu.

Deset bodova prednosti u Primeri ispred Barcelone, te atraktivan nogomet koji prikazuje Real, utišali su kritičare i one koji su mu prognozirali odlazak s klupe Kraljevskog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, Mourinho je dosta govorio i o emotivnoj vezanosti za Premiership u koji bi se u dogledno vrijeme volio vratiti, a nakon što je u četvrtak sa suprugom 'ulovljen' u šopingu u Londonu, otočki mediji odmah su namirisali priču.

Navodno je Mourinho tražio kuću za svoju kćer koja dolazi studirati u London, a hoće li i sam ostati u glavnom gradu ovisi o daljnjem statusu sunarodnjaka Andrea Villas-Boasa na klupi Chelseaja, te odluci Harryja Redknappa kojem se nudi pozicija engleskog izbornika. Poznato je da je, ukoliko Redknapp napusti Tottenham, Mourinho prvi izbor predsjednika momčadi s White Hart Lanea Daniela Levyja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo