'U NEVJEROJATNOJ FORMI' / Englezi su totalno okrenuli ploču oko Perišića: 'Mogao bi doživjeti procvat u Tottenhamu'

Image
Foto: Profimedia

Hrvatski reprezentativac zadivio je Football London svojim pristupom i zalaganjem na pripremama

29.7.2023.
15:35
Profimedia
VOYO logo

"Perišićev odlazak mogao bi se dogoditi ovog ljeta jer postoji interes nekoliko klubova, no svojim dvama nastupima na pripremama natjerao je trenera na razmišljanje. Ušao je na poluvremenu protiv West Hama i kao dio napadačkog trojca bio stalna prijetnja suparniku. Drugo poluvrijeme igrao je i protiv Lion City Sailorsa", piše Football London i nastavlja:

Image
VRIME JE /

Poslušajte obradu Oliverovog hita kojim navijači Hajduka zovu Perišića: 'Leko tvoj je Conte, Livaja tvoj je Kane'

Image
VRIME JE /

Poslušajte obradu Oliverovog hita kojim navijači Hajduka zovu Perišića: 'Leko tvoj je Conte, Livaja tvoj je Kane'

"Iako je ušao u posljednje godine briljantne karijere, Hrvat je i dalje u nevjerojatno dobroj formi. Stalno trči, čime je Postecoglou pokazao da može imati itekako važnu ulogu. Perišiću odgovara trenerov sustav jer je većinu karijere proveo igrajući na krilu. Promjena formacije znači da Perišić u Tottenhamu neće igrati na bočnoj poziciji, gdje se stvarno mučio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako bude stavljao Perišića na lijevo i desno krilo, Postecoglou će imati sedam napadačkih opcija u novoj sezoni. Perišić sigurno nije pokazao najbolje što može u prvoj sezoni unatoč tome što je namjestio 12 golova. Asistencije su prikrile njegove nastupe.

'Ima još goriva u spremniku'

Mnogi su vjerovali da će u Tottenhamu biti jedan od glavnih igrača, kao što je bio u prethodnim klubovima. No Splićanin jednostavno nije imao očekivani utjecaj. Možda su tempo i intenzitet Premier lige bili previše na kraju karijere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, u posljednjih nekoliko utakmica prošle sezone počeo je ličiti na sebe, ali nije dobio minutažu pod trenerom Ryanom Masonom. Mnogi su vjerovali da je protiv Brentforda odigrao svojih posljednjih pet minuta. Vrijeme će pokazati je li zaista odigrao zadnju službenu utakmicu", analiziraju i nastavljaju:

"Ako Perišić ostane i u sezoni 2023./2024. bude igrao na krilu, mogao bi doživjeti procvat u Tottenhamu kod Postecogloua i doći na razinu kakva se očekivala u prvoj sezoni. Ljeto će biti ključno za brojne igrače Tottenhama. Postecoglou će ih promatrati prije nego što donese konačnu odluku o transferu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nekoliko je igrača koji bi mogli imati glavnu ulogu iduće sezone, a za koje se očekivalo da će otići. Giovanni Lo Celso je, čini se, u Postecoglouvim planovima. A Perišić je pokazao Tottenhamu, kao i svim zainteresiranim klubovima, da ima još goriva u spremniku uoči 16. profesionalne sezone", zaključuje Football London.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo