NIJE IM TO PRAKSA / Englezi otkrili nepoznate detalje dogovora Perišića i Tottenhama: 'Spursi su napravili iznimku u slučaju Vatrenog'

Image
Foto: Profimedia

Vijest o prelasku Perišića proširila se Europom, a engleski Daily Mail otkrio je neke nepoznate detalje iz dogovora Tottenhama i Perišića

28.5.2022.
19:33
Profimedia
VOYO logo

Već mjesecima traje "borba" Intera i našeg Ivana Perišića oko potpisivanja novog ugovora. Vatrenom ovog ljeta ističe ugovor s prošlogodišnjim prvakom Italije te se često spominjao njegov odlazak s Giuseppe Meazze.

Perišić je odradio fantastičnu sezonu te je bio jedan od najboljih igrača milanskog kluba. Sam je isticao da bi volio ostati s Nerazzurrima, ali mu Inter nije htio ispuniti sve zahtjeve i sada je, čini se, konačno prelomio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fabrizio Romano, najupućeniji svjetski novinar kada su u pitanju nogometni transferi, tvrdi da Perišić sve dogovorio s Tottenhamom te da će sljedećeg tjedna odraditi liječnički pregled i potpisati dvogodišnji ugovor s londonskim klubom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napravili iznimku

Vijest o prelasku Perišića proširila se Europom, a engleski Daily Mail otkrio je neke nepoznate detalje iz dogovora Tottenhama i Perišića. Naime, Englezi tvrde kako je u nekim kombinacijama za dovođenje Perišića bio i Chelsea, ali da se Perišić ipak odlučio za Spurse zbog suradnje s Antoniom Conteom.

Nadalje, pišu i kako je Perišić ipak htio novi izazov i da je zato otišao u Englesku, iako je imao dobru ponudu Intera, a navode i kako je Tottenham napravio iznimku u slučaju Vatrenog. Spursi inače nemaju praksu dovođenja starijih i iskusnijih igrača, ali da su s Perišićem odlučili riskirati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo