VRAĆA LI SE U INTER? / Englezi oduševljeni Perišićem bez obzira na poraz: 'Ovo mu je bila jedna od najboljih utakmica dosada'

Image
Foto: Profimedia

Engleski mediji su se nakon poraza Spursa raspisali o Perišiću koji je prema njima bio jedan od najboljih nogometaša na terenu

16.4.2023.
10:06
Profimedia
VOYO logo

U subotu je Tottenham izgubio od Bournemoutha, 14. momčadi na ljestvici, rezultatom 3:2. Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić bio je asistent za prvi pogodak Tottenhama u 14. minuti, kada je zabio Son.

Engleski mediji su se nakon poraza Spursa raspisali o Perišiću koji je prema njima bio jedan od najboljih nogometaša na terenu. Prema Sofascoreu je zaradio ocjenu 7.7, a kod Tottenhama veću ocjenu ima samo Son Heung-min (7.8).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Screenshot / SofaScore

Ivan Perišić, statistika

"Jedan od njegovih najboljih nastupa za Tottenham, sjajno se nadopunjavao sa Sonom", "Bio je jako uključen u sve što se događalo na terenu u ranoj fazi utakmice, a dodao je i asistenciju za Sona. Ipak, imao je sve manji i manji utjecaj kako je utakmica odmicala, osim u trenutku kad je izveo korner koji je Richarlison trebao završiti golom", samo su neki od komentara u engleskim medijima.

Image
U TIJEKU /

Pogledajte asistenciju Ivana Perišića za Tottenham: Sjajno je uletio u slobodan prostor

Image
U TIJEKU /

Pogledajte asistenciju Ivana Perišića za Tottenham: Sjajno je uletio u slobodan prostor

Povratak u Inter?

Podsjetimo, u subotu se proširila vijest kako se Perišić želi vratiti u svoj Inter. Talijani već neko vrijeme zazivaju Perišićev povratak u Interu, a sada to pišu brojni talijanski, ali i strani mediji. Foot Italia je objavio članak s nazivom: "Ivan Perišić se želi vratiti u Inter".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A kako bi u njihovoj momčadi bilo mjesta za Perišića, u Interu su spremni prodati Robina Gosensa, koji nema ništa protiv odlaska u Bundesligu jer bi htio vratiti mjesto u njemačkoj reprezentaciji.

Ipak, postoji problem, a to je Perišićeva plaća. Inter ne može izjednačiti iznos od šest milijuna eura, koliko prima u Engleskoj, ali talijanski mediji pišu kako bi Perišić lako mogao pristati na smanjenje plaće jer bi rado opet zaigrao u Interu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo