NAŠ GENIJE / Englezi ne mogu prežaliti Luku Modrića: Objavili snimku njegova najboljeg gola u dresu Tottenhama i opisali ga jednom riječju

Image
Foto: Profimedia

Luka Modrić ovih je dana pod povećalom nogometne javnosti

18.4.2022.
11:05
Profimedia
VOYO logo

Hrvatski kapetan Luka Modrić i s 36 godina an leđima oduševljava nogometnu javnost. Svijet još bruji o njegovoj magičnoj asistenciji protiv Chelseaja u četvrtfinalu Lige prvaka. Ne postoji relevantna osoba iz svijeta nogometa da mu se nije naklonila ovih dana. Neki su išli toliko daleko da su ga proglasili najvećim veznjakom u povijesti ove igre.

Također, bilo je dosta govora i o tome hoće li mu Real Madrid dati novi ugovor. Trener Carlo Ancelotti je prije utakmice sa Sevillom posvetio nekoliko riječi upravo toj temi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ostaje u Realu

"Vjerujem da će Luka završiti karijeru ovdje u Real Madridu. Ne znam kada, ali to je ideja svih (strana). On nema problema s obnavljanjem ugovora, niti mi, a niti klub. Sve je prilično jasno", izjavio je Ancelotti na konferenciji za medije u Madridu uoči prvenstvene utakmice sa Sevillom.

Image
Foto: Profimedia

"On se jako pazi, a tijekom čitave svoje karijere nije imao značajnijih ozljeda. To mu puno pomaže", dodao je Ancelotti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modrić je, inače, prije Reala četiri godine proveo u Tottenhamu. Službena stranica Premier lige prisjetila se u ponedjeljak njegove golčine iz 2012. protiv Boltona, čije je boje u to vrijem branio Ivan Klasnić. Vrhunski je iz voleja pospremio loptu u mrežu te je utakmica završila s 4:1 za Spurse.

"Modrić je čarobnjak", napisali su pokraj snimke gola, koju možete pogledati ovdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo