ENGLEZI I DALJE OPSJEDNUTI PERIŠIĆEM: / 'Mourinha i United taj bi neuspjeh mogao koštati naslova'

Image
Foto: AFP
21.9.2017.
17:47
AFP
VOYO logo

Njegova izvrsna forma u prvih pet kola Serie A (tri gola i tri asistencije) dodatno su inspirirale Engleze da se pozabave ovim propalim poslom.

Ovaj put The Sun je objavio tekst u kojem poručili da bi nedolazak Perišića mogao United koštati naslova prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je engleski velikan poslao ponudu od gotovo 50 milijuna eura Inter ju je odbio. I kako se za sada pokazuje imali su pravo

"Perišić je pokazao koliko je važna karika Intera te je najzaslužniji što je klub još uvijek bez poraza u Serie A. Niti jedan igrač Intera nije prikupio više asistencija od njega, dok je samo Icardi zabio više golova (6)", pišu Englezi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navode i kako samo Lorenzo Insigne za sada ima više asistencija od Vatrenog, dok Hrvat dijeli sedmo mjesto na listi strijelaca 'što je posebno velika stvar jer je riječ o krilu'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potom pišu i to da je u Unitedu samo Lukaku zabio više (5) od njega dok Mkhitaryan ima više asistencija (5). Isto tako u momčadi Josea Mourinha samo su ta dva igrača ravni Perišiću po broju pogodaka u kojima su direktno sudjelovali (6).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Martial i Rashford, koji igraju na poziciji Vatrenog, imaju po jednu asistenciju. Francuz je tome pridodao tri gola, a Englez dva.

Poželi li Mourinho u siječnju krenuti po Perišića to će biti gotovo nemoguća misija jer je nedavno potpisao novi ugovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Isto tako Perišić nije inzistirao na otkupnoj klauzuli u ugovoru što dodatno otežava posao.

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo