ENGLESKI VELIKAN JE LUD ZA RAKITIĆEM: / Lista klubova koji ga žele sve je veća, ovo bi mogao biti znak da odlazi iz Barce

Image
Foto: AFP

Hrvatski reprezentativac i vezni igrač Barcelone, Ivan Rakitić, na meti je engleskog velikana

27.3.2019.
17:42
AFP
VOYO logo

Norveški nogometni stručnjak Ole GunnarSolskjaer sastavio je listu želja ukoliko će i iduće sezone voditi engleskog velikana Manchester United.

Norvežanin ima ugovor sa "Crvenim vragovim" do 31. svibnja ove godine, no sve je izglednije kako će mu vodstvo kluba ponuditi novi, višegodišnji ugovor. Posebice, nakon što je ManU izborio plasman u četvrtfinale Lige prvaka izbacivši PSG.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otočki mediji navode kako je Solskjaer već sastavio listu pojačanja koja želi dovesti na Old Trafford, a među igračima koje bi volio angažirati je i hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić. Englezi navode kako bi Rakitić ovoga ljeta mogao napustiti Barcelonu nakon što su Katalonci kupili veznjaka ajaxa Frenkieja de Jonga. Nagađa se kako bi Barca mogla pustiti Rakitića za 50 do 60 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Saul Niguez također na listi pojačanja

Na listi potencijalnih pojačanja 'Crvenih vragova' nalazi se i veznjak Atletico Madrida Saul Niguez koji je u lošim odnosima s trenerom madridskog kluba DiegomSimeoneom i sve je bliže izlaznim vratima. United je za njega spreman platiti čak 80 milijuna eura.

Solskjaer ima visoko mišljenje i o veznjaku PSG-a MarcuVerrattiju čija je cijena oko 90 milijuna eura. Spominju se i veznjak njemačke vrste i Real Madrida Toni Kroos, branič Juventusa Joao Cancelo i branič Crystal Palacea Aaron Wan-Bissaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo