ENGLEZI OBJAVILI KOVAČEVU FOTKU I POSLALI UPOZORENJE LIVERPOOLU: / 'Simeone će pokušati kopirati Hrvata'

Image
Foto: Profiemdia

U Madridu će se opet gledati ta utakmica

19.2.2020.
19:16
Profiemdia
VOYO logo

Atletico Madrid slavio je s 1:0 protiv Liveproola u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka. Atletico je srušio europskog prvaka golom Saula Nigueza u 4. minuti.

Do gostovanja u Madridu, Liverpool je ove sezone odigrao 41 utakmicu u svim natjecanjima upisavši svega dva poraza - prvi na otvaranju Lige prvaka na gostovanju kod Napolija (0-2), a drugi u engleskom Liga kupu od Aston Ville (0-5), no "Redsi" su u toj utakmici nastupili s U-23 momčadi, najmlađom postavom u 127 godina dugoj klupskoj povijesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Protiv Atletica doživjeli su i drugi poraz u elitnom natjecanju "Starog kontinenta". Domaćin je sjajno ušao u susret i već u 4. minuti je stigao do vodstva, a pogodak je nakon ubačaja iz kornera zabio Saul Niguez.

Domaćin je u 27. minuti imao još jednu sjajnu priliku, no Alisson Becker je obranio udarac Alvara Morate. Europski prvak je u prvih 45 minuta dominirao u posjedu lopte, ali nije uputio niti jedan udarac u okvir gola Jana Oblaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hoće li ga kopirati?

Dan nakon susreta Liverpool Echo upozorio je Redse da bi Atletico Madrid mogao pokušati kopirati taktički pristup Kovačevog Bayerna. Naime, njemački prvak zaustavio je Liverpool na Anfieldu prije točno godinu dana u prvoj utakmici osmine finala. Susret je završio bez golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Taj bi rezultat u uzvratu Atelticu osigurao prolazak dalje pa Echo upozoravan da bi Madriđani mogli kopirati Kovačevu taktiku kako bi neokrznuti napustili Otok.

Kovačeva momčad stajala je duboko u svojoj polovici i s lakoćom zaustavljali sve pokušaje domaćina. Tukli su Redsi sa svime s čim raspolažu, ali su na kraju imali samo dva pokušaja prema Neuerovim vratima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Branili su se odlično. Uvijek igraju s visoko postavljenim bekovima, ali ovaj put nisu išli previše prema naprijed. Znali su gdje su došli i da Liveproolova brza igra može biti ubojita za njih ovdje. Njihov trener je savršeno posložio momčad za ovu utakmicu. Bayern je odigrao taktički savršenu utakmicu”, kazao je nakon te utakmice legendarni Rio Ferdinand.

No, ne treba zaboraviti da su Redsi u uzvratu razbili Bayern s 3:1 i prošli dalje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo