ENGLESKI IZBORNIK IZNENADIO JAVNOST: / Pozvana trojica igrača koje nitko nije očekivao u reprezentaciji

Image

Engleski izbornik Gareth Southgate iznenadio je javnost pozivanjem trojice nogometaša koji dosad nisu igrali za reprezentaciju.

2.11.2017.
15:50
VOYO logo

Engleze ovaj mjesec očekuju jake prijateljske utakmice protiv Njemačke i Brazila, a Southgate je za njih pozvao Tammyja Abrahama, Joea Gomeza i Rubena Loftus-Cheeka. Izostavljeni su, pak, napadač i veznjak Liverpoola, Daniel Sturridge i Alex Oxlade-Chamberlain, baš kao i stoper Manchester Uniteda Chris Smalling.

Vraća se Young

Chelseajev napadač Abraham (20) je u dobroj formi otkad igra na posudbi u Swanseaju, postigao je pet golova u 13 nastupa. Branič Gomez (20) je standardan u prvoj postavi Liverpoola, dok Chelseajev veznjak Loftus-Cheek (21) pruža solidne partije na posudbi u Crystal Palaceu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Povratnik u reprezentaciju je Ashley Young (Manchester United) koji nije igrao za Englesku od 2013., a nakon ozljeda se u nacionalnu momčad vraćaju i Danny Rose (Tottenham) i Jamie Vardy (Leicester).


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Engleska reprezentacija za prijateljske utakmice protiv Njemačke i Brazila:

Vratari: Joe Hart, Jack Butland, Jordan Pickford

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obrana: Ryan Bertrand, Danny Rose, Gary Cahill, Phil Jones, Harry Maguire, John Stones, Joe Gomez, Kyle Walker, Kieran Trippier

Vezni red: Ashley Young, Eric Dier, Fabian Delph, Ruben Loftus-Cheek, Jordan Henderson, Raheem Sterling, Harry Winks, Dele Alli, Jesse Lingard

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napad: Marcus Rashford, Harry Kane, Tammy Abraham, Jamie Vardy

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo