Kako su unazadili maestralnog Vatrenog 'da svima bude bolje'!

Španjolskim je novinarima trener Sevillinih nogometaša Unai Emery u četvrtak najavio definitivne rošade u momčadi na koje se odlučio. Najviše je 'nastradao' naš Ivan Rakitić.

16.8.2013.
15:00
VOYO logo

Iste su plod odlaska Alvara Negreda, Jesusa Navasa i Garyja Medela, te dolazaka ofenzivno orijentiranijih Kevina Gameira, Carlosa Bacce, Bryana Rabella i Marka Marina.

"Prošle sezone Rakitić se isprva osjećao neugodno na poziciji povučenog napadača odnosno ofenzivanoga središnjeg veznjaka, da bi je kraju priveo na senzacionalan način, s obzirom na sve golove i asistencije koje je ostvario", rekao je Sevillin trener nastavivši:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sada smo ga, zbog kompozicije momčadi i igrača koje imamo u njoj, odlučili vratiti na njegovu originalnu poziciju, u samoj središnjici terena. Znam da će navijačima Ivan nedostajati u ulozi povučenog centarfora, jer je dokazao realizatorske sposobnosti. Izgubit ćemo vjerojatno njegov doprinos na napadačkom planu, no procijenili smo da ćemo je nadoknaditi drukčijim rasporedom igrača. Nadamo se da će s takvom raznovrsnošću na kraju na dobitku biti i momčad i on".

Rakitić je u dvije i po sezone boravka u andaluzijskom klubu skupio točno 99 nastupa u službenim utakmicama zabivši pritom 17 golova. U nedjelju bi, na otvaranju nove prvenstvene sezone protiv madridskog Atletica na Sanchez Pizjuanu, trebao upisati jubilarni stoti nastup. I to u kapetanskoj ulozi...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/2IgZck2uVWQ

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo