EMERY PRESRETAN, KLOPP TUGUJE: /

'Izgubili smo vjeru u naš nogomet i ja sam za to kriv'

Image

Trener Liverpoola Jurgen Klopp preuzeo je odgovornost za poraz svoje momčadi u finalu Europske lige od Seville.

19.5.2016.
0:00
VOYO logo

"Ni na početku susreta nisam bio sretan. Zabili smo krasan gol, imali smo nekoliko prilika i poništen nam je gol. 1:0 je obično dobar rezultat na poluvremenu. No, u nastavku smo primili golove. Prvi odmah na početku što je bio udarac za nas. Poslije toga su nastali problemi. Izgubili smo vjeru u naš nogomet, nismo bili kompaktni i loše smo se branili. Bili smo nervozni. Moramo ići dalje i iskoristiti ovo iskustvo na pravi način. Ovo večeras je bilo razočaravajuće i frustrirajuće", izjavio je Nijemac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Razgovor s igračima

"Večeras nismo igrali na razini. Moj je posao da pomognem igračima da ne osjećaju pritisak. Ja sam odgovoran i ne dopuštam da se kritizira moje igrače. Već sam razgovarao s njima jer ćemo se sutra razići na sve strane svijeta. Nitko na stadionu nije u to vjerovao, ali u nekoliko trenutaka mi se činilo da bi mogli preokrenuti, ali nismo napravili dovoljno", poručio je Klopp.

https://twitter.com/OptaJean/status/733036343660515328 S druge strane UnaiEmery bio je presretan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne mogu riječima opisati koliko sam sretan i ponosa. Ovo je jedinstveno zadovoljstvo. Sada moramo uživati, a onda nas čeka novo final , s Barcelonom u Kupu. Sevilla i igrači su ovo zaslužili. Okrenuli smo rezultat protiv snažnog Liverpoola i pokazali smo karakter", poruka je trenera Seville.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo