EKSPLOZIVNA PRESICA NENADA BJELICE: / Isprozivao Miškovića, Modre, a sjetio se i Mamića: 'Sad mi je jasna poruka tog pitanja'

Image

Trener Osijeka stao je pred novinare uoči gostovanja u Varaždinu

30.4.2021.
12:52
VOYO logo

U prvom od dva nedjeljna derbija 31. kola Prve HNL Rijeka i Osijek su na Rujevici odigrali bez golova, nakon čega je Osijek sve dalje od titule. Poslije susreta trener Osijeka, Nenad Bjelica, nije bio zadovoljan, a u jednom trenutku sasuo je paljbu po domaćinima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
DRAMA NA RUJEVICI: /

Osijek osvojio samo bod i sve je dalje od titule, Rijeka zapucala penal

Image
DRAMA NA RUJEVICI: /

Osijek osvojio samo bod i sve je dalje od titule, Rijeka zapucala penal

Dok su igrači i treneri jedne i druge momčad po završetku susreta išli u svlačionice Nenad Bjelica je glasno vikao:

"Igrali ste za korporaciju, a ne za sebe. Pi*** vam strinina, da vam pi*** strinina! Je*** vas korporacija! Bit ćete gladni kruha od korporacije, ja vam kažem! Samo kad vas više ne budu trebali. Sramota, sramota", poručio je. Snimka toga sad je procurila na internet, a možete je pogledati ovdje. A dva dana uoči gostovanja u Varaždinu Bjelica je stao pred novinare.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stoji iza svega

"Stojim iza svake izgovorene riječi. Psovke su rečene u afektu. Ako je to najveći problem hrvatskog nogometa što Bjelica psuje... Bjelica je napravio još par dobrih stvari za hrvatski nogomet. Stojim iza svake izgovorene riječi. Pričao sa s DamiromMiškovićem i izrazio nezadovoljstvo s onim što se događa u zadnja četiri mjeseca. Dobro smo surađivali sve dok nismo postali bolji i konkurenti. Sve sam mu rekao u lice", kazao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na udarce sam navikao, nije to novost. Da sam na sedmom mjestu nitko me ne bi napao. Ja sam neovisan i svakome u hrvatskom nogometu sve mogu reći u lice, ne bavim se muljanjem i kombinacijama. Ili pošteno ili nikako. Što se mene tiče, odradit ću ugovor s Osijekom još dvije godine i nadam se ćemo osvojiti neku titulu. Radimo na tome i radit ćemo na uspostavljanju boljih odnosa u hrvatski nogomet i da HNL bude što regularniji", nastavio je.

"Ne mislim na suđenje, ali ćemo voditi računa o tome i zalagat ćemo se da ako zagrebačkim klubovima mogu suditi suci iz Zagreba ili okolice da i nama sude suci iz Osijeka i Donjeg Miholjca. Borit ćemo se da prvenstvo bude regularno. Da nijedna ekipa nema više od jednog igrača na posudbi. To što imamo ovdje postoji samo u Hrvatskoj, takav monopol jednog kuba", rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bio sam u tom klubu. U prvoj sezoni niti jednog igrača nismo imali u niti jednom hrvatskom klubu i osvojili smo prvenstvo s 20 bodova prednosti. U drugoj sezoni po jedan igrač u četiri kluba i u Lokomotivi dva. Sada određeni klubovi imaju po četiri igrača iz Dinama i zato prvenstvo nije regularno", dodao je.

Previše igrača na posudbama u jednom klubu

"Borit ćemo se protiv toga. Mišković, moj prijatelj, misli da je budućnost u posudbama i borit ćemo se da to tako ne bude. Da jedan klub ima četiri ili iduće sezone osam igrača na posudbi u jednom klubu. Borit ćemo se protiv toga. Na to treba ukazivati. Suci nisu najveći problem hrvatskog nogometa. Regionalizacija sudaca, borit ćemo se da bude drugačije a ne da zadnjih deset utakmice Osijeka sude suci iz Zagreba. Nije pošteno i da se napravi takav pritisak na te ljude. To nas frustrira i borit ćemo se protiv toga. Ove zime su pokušali posuditi naše igrače s iskustvom u HNL-u. Ti se klubovi su se odlučili na igrače iz Dinama koji nisu i kročili na teren HNL-a pa smo posudili u strane klubove, u hrvatski klub nismo mogli. Imamo po jednog igrača u i Istri i Šibeniku", kazao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istaknuo je da mu je žao zbog Miškovića s kojim je bio u jako dobrim odnosima, a podsjetio je na ono što ga je Zdravko Mamić znao pitati dok je bio trener Dinama.

"Bio sam dvije godine u Dinamu gdje smo suvereno bez ikakvih posudbi i kombinacija osvojili dvije titule i sad kad se sjetim pitanja Zdravka Mamića, jedno sto puta 'Pa Nenade je l' ti nešto treba?', a ja kažem 'Ne treba mi ništa...' Sad razumijem poruku tog pitanja. Tada mi ništa nije trebalo a sada vidim što se radi i kako se radi. Svakome to ide na njegovu čast", ispričao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sad mi je jasna priroda tog pitanja", poručio je.

Cijelu njegovu presicu pogledajte u priloženoj videosnimci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo