EINTRACHTU PRIJETI VELIKA KAZNA: / Pogledajte kako su ultrasi njemačkog kluba uništavali Rim i što su radili navijačima Lazija

Image
Foto: AFP

Navijači Eintrachta stvarali su probleme prije, za vrijeme i poslije utakmice u Rimu

14.12.2018.
10:37
AFP
VOYO logo

Šest pobjeda u šest utakmica upisali su nogometaši Eintrachta iz Frankfurta u skupini H Europske lige, posljednju u četvrtak u Rimu gdje su svladali Lazio 2-1. Njihov učinak, ipak, ostaje u sjeni divljanja pristaša kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije, za vrijeme i poslije utakmice u Rimu navijači Eintrachta stvarali su probleme i sukobljavali se s Lazijevima, ali i policijskim snagama, ostavljajući na nekoliko trgova Vječnog grada veliki nered i smeće.

Pet uhićenih

Baklje i dimne bombe koje su bacali pored terena - na kojeg su i utrčavali - navijači njemačkog kluba kasnije su usmjeravali i prema dijelu tribina na kojima se nalazila domaća publika. U Rim je doputovalo oko 8800 navijača njemačke momčadi, s njima i nekolicina idiota, kako je to rekao branič Marco Russ, koji su skoro sve pokvarili. Pet je osoba uhićeno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kakvu će kaznu njemački klub zbog viđenog snositi još se ne zna, no pojedini talijanski portali navode da bi ona mogla biti velika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo