Stiže velika vijest: Eduardo je pred ogromnim izazovom!

Flamengo je izgubio još jednu utakmicu, s 2:1 u Riju je slavio Atletico Paranaense i gurnuo brazilskog velikana na posljednje mjesto na ljestvici.

17.7.2014.
12:17
VOYO logo

Nakon 10 kola Fla je posljednji u brazilskoj Serie A. Imaju na kontu samo sedam bodova, a cijela momčad je zabila isto toliko bodova. Čak i imaju dosta bodova s obzirom na neefikasnost.

Stvar bi trebao spasiti Eduardo, za kojeg su brazilski mediji objavili da je postigao sporazum s Flamengom. Čeka se službena objava transfera, vjerojatno i tijekom četvrtka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nakon 15 godina sam u Brazilu. Sretan sam što ću igrati za veliki klub poput Flamenga. Dat ću sve od sebe da pomognem momčadi. Drugi klubovi su me zvali, ali kada je stigao ovaj poziv, bilo je nemoguće reći ne Flamengu. Ovo je jedinstvena prigoda koju nisam mogao propustiti", donosi Globo u četvtak izjavu našeg umirovljenog reprezentativca ispred prostorija Flamenga.

Eduardo je dosad igrao u klubovima koji su se borili za naslov prvaka, od Dinama, preko Arsenala i Šahtara, a sad će ga u Riju čekati drugačija uloga. Jedan od najbogatijih klubova Brazila i cijele Južne Amerike je očajno krenuo u novu sezonu...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo