Evo što je bradati Eduardo poručio o Ćorlukinom snu

Hrvatska nogometna reprezentacija od petka popodne se priprema u Bad Tatzmannsdorfu, a pred put u Austriju naši reprezentativci Eduardo da Silva i Šime Vrsaljko su odradili konferenciju za novinare.

23.5.2014.
12:24
VOYO logo

Prvi trening u inozemstvu bit će već u petak u 19 sati, a prije puta Eduardo je susreo s pitanje što će napraviti ako bude strijelac u prvoj utakmici na SP-u.

"Što ako zabijem Brazilu? Prerano je još o tome razmišljati, ali slavit ću kao i uvijek sa suigračima. Za nas će veliki hendikep biti izostanak Mandže, ali svi ćemo se boriti za njegovo mjesto i izbornik će na kraju odlučiti tko će igrati u toj prvoj utakmici protiv Brazila", poručio je Eduardo i osvrnuo na san suigrača. Naime, Ćorluka je priznao kako u glavi vrti film u kojem upravo on zabija Brazilcima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Hahaha, pa dobro još je prerano, ali ako je to tako rekao neka i bude'', nasmijao se 'Dudu' i otkrio o svojoj formi:

"Zadnjih šest mjeseci osjećam se puno bolje, a na pripremama svi radimo maksimalno. Jedva čekamo da počne ta prva utakmica utakmica i da pokažemo sve što znamo. Razgovarao sam s reprezentativcima Brazila s kojima igram u Ukrajini. Respektiraju nas i znaju da je reprezentacija Hrvatske jaka, nije im svejedno jer svi igramo u jakim klubovima."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šime Vrsaljko, pak, bi mogao ili morao neočekivano pokrpati rupu zbog izostanka Ivana Strinića.

"Za reprezentaciju bih igrao što god treba. Igrao sam lijevog beka u mlađim uzrastima reprezentacije, kao i za Genou u nekim utakmicama, ali izbornik je taj koji odlučuje. Zadovoljan sam sezonom u klubu, a moglo je biti i bolje da nije bilo ozljede. Bit će ovo prvi SP za mene, osjećaj je neopisiv."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo