Novi nezadovoljni Vatreni: 'Osjetio sam tjeskobu'

Hrvatski nogometni reprezentativac Eduardo da Silva otkrio je u razgovoru za ukrajinski portal Football da je spreman već ove zime napustiti Šahtar iz Donjecka ukoliko se ukaže prilika.

14.11.2012.
8:56
VOYO logo

"Jasno da mi je drago da sam postigao pogodak u posljednjem susretu. Međutim, istovremeno sam osjetio i tjeskobu - rekao je rođeni Brazilac te nastavio.

"Pokažite mi čovjeka koji je sretan sa sjedenjem na klupi? Nisam zadovoljan svojim statusom u klubu, ali ostajem profesionalan do kraja i čekam svoju priliku. No, nisam u godinama (29) da čekam dovjeka. Momci koji igraju umjesto mene su u sjajnoj formi i razumljivo je da ih trener preferira", veli Eduardo te zaključuje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Trenutno ne razmišljam o odlasku, ali to ne znači i da neću prije isteka važećeg ugovora (godina i pol). Vjerujem da ću već ove zime znati da li ostajem ili napuštam Šahtar."

Ove je sezone Eduardo nastupio u svega 11 utakmica za Šahtar, te je pritom postigao jedan jedini pogodak. U Ligi prvaka je u četiri utakmice dobio priliku zaigrati svega dvije minute!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo