DVOJICA IGRAČA RIJEKE NISU OTIŠLI NA PRIPREME I NA PRAGU SU TRANSFERA: / Riječanima se smiješi velika zarada

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Povodom početka priprema oglasio se i trener Rijeke Simon Rožman

4.1.2021.
15:38
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Rijeke u ponedjeljak su počeli s pripremama za drugi dio sezone. Rijeka je na Rujevici odradila prvi trening, a zatim krenula put Umaga gdje će odraditi boraviti od 4. do 8. siječnja, te od 11. do 15. siječnja, dok će 9. i 10. siječnja biti slobodni, stoji na službenoj stranici kluba.

Na pripreme su krenuli: Adam Čerin, Adrian Liber, Andrej Prskalo, Daniel Štefulj, Darko Velkovski, David Nwolokor, Domagoj Pavičić, Emanuel Mihalić, Ennio Travaglia, Filip Braut, Franko Andrijašević, Hrvoje Smolčić, Ivan Lepinjica, Ivan Nevistić, Ivan Tomečak, Joao Escoval, Luka Capan, Luka Menalo, Matija Frigan, Milan Ristovski, Niko Galešić, Nino Galović, Noel Bilić, Robert Murić, Sandro Kulenović, Sterling Yateke, Stjepan Lončar, Tomislav Turčin, Zoran Arsenić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz ovog popisa vidi se da su dvojica igrača spremni napustiti riječke redove, a to su Momčilo Raspopović i Tibor Halilović. Raspopović će preći u rumunjsku Astru Giurgiju, dok će Halilović u nešto većem transferu poći u nizozemski Heerenveen. Nagađa se da bi svota koju bi Rijeka trebala inkasirati u njegovom transferu trebala biti najmanje 1,5 milijun eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Želimo biti u vrhu HNL-a'

Povodom početka priprema oglasio se i trener Rijeke Simon Rožman.

"Sretan sam kad igrači dođu nasmijani na prvi trening, znači da su se uspjeli odmoriti i napuniti baterije", rekao je Rožman pa zaključio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Želimo biti u vrhu HNL-a, a u Kupu je uvijek situacija da s malo utakmica možete doći do vrijednog trofeja i to je bitno. Želimo i dalje afirmirati igrače, neću dopustiti da se igrači zadovolje s ovime što smo pružali dosad već da napredujemo."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo