DVIJE 'BOMBE' IZ REAL MADRIDA: / Juventus im odvlači veliku zvijezdu, ali u klub stiže istinska legenda!?

Image
Foto: AFP

To bi baš odjeknulo

22.10.2018.
12:01
AFP
VOYO logo

Priča nije nova, Juventus i Marcelo već se neko vrijeme spominju u istoj rečenici, a ona je aktualizirana i sad koji mjesec prije zimskog prijelaznog roka nogometaša. Brazilski lijevi bek branitelja naslova u Ligi prvaka navodno je već informirao klub o svojim namjerama.

Marcelo je od dolaska na stadion Santiago Bernabeu 2007. godine s Realom osvojio niz trofeja među kojima i četiri za naslov najbolje momčadi španjolskog prvenstva i četiri u Ligi prvaka. Jasno je da njegov odlazak navijačima momčadi - koja se po odlasku Cristiana Ronalda pati u napadu i proživljava rezultatsku krizu - ne bi lako 'pao', no ideja o jačanju momčadi u napadu mogla bi im se svidjeti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Krasna karijera

Zlatan Ibrahimović meta je Real Madrida za siječanjski prijelazni rok. U pitanju bi bilo kratkoročno rješenje kluba u kojem nastupa Luka Modrić jer na 37-godišnjeg napadaču ipak se ne može graditi budućnost. Aktualni napadač LA Galaxyja kroz karijeru je nosio dres mnogih velikana među kojima i Milana, Juventusa, Intera, Paris Saint-Germaina, Manchester Uniteda ali i najljućeg Realovog rivala Barcelone. Za Galaxy s kojim je ugovorno vezan i sljedeću kalendarsku godinu postigao je 22 gola u 26 odigranih utakmica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo