senzacije na otoku / Dva šoka u FA kupu: Everton ispao od drugoligaša, a West Ham od posljednje momčadi treće lige!

Image
Foto: AP Images

Dva velika iznenađenja dogodila su se u subotu u 4. kolu engleskog FA kupa

26.1.2019.
23:22
AP Images
VOYO logo

Nogometaši Millwalla, koji se ove sezone bore za ostanak u drugoj engleskoj ligi priredili su veliko iznenađenje u 4. kolu FA Kupa svladavši na svom Denu uglednog prvoligaša Everton sa 3-2 (1-1) golom u posljednjoj minuti sudačke nadoknade. 

Gosti iz Liverpoola su vodili sa 1-0 i 2-1 golovima Richarlisona (43) i Tosuna (72), no domaći su se vraćali preko Gregoryja (45+2) i Coopera (75), da bi Wallace (90+4) u velikoj gužvi pred golom Evertona u samoj završnici utakmice uspio postići pobjednički pogodak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

West Ham ispao od trećeligaša

Još veće iznenađenje priredio je posljednjeplasirani sastav treće engleske nogometne lige Wimbledon, koji je u 4. kolu FA Kupa na svom terenu svladao sastav iz sredine prve lige West Ham United sa 4-2 (2-0).

Domaći su prema velikom iznenađenju krenuli golovima Appiaha (34) i Wagstaffa (41) u prvom poluvremenu da bi Wagstaff (46) na samom početku drugog poluvremena svojim drugim pogotkom povisio na 3-0. Lucas Perez (57) i Felipe Anderson (71) su uspjeli smanjiti na 3-2, ali je Sibbick (88) u samoj završnici potvrdio prolazak Wimbledona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još u petak u osminu finala plasirali su se Manchester United, koji je kao gost svladao Arsenal s 3-1, te Bristol City koji je na svom terenu svladao Bolton Wanderers, dok su u subotu prolazak dalje izborili još Derby County, Swansea City, Doncaster Rovers i Watford.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo