Dinamovac priznao: 'Svi bi mi htjeli otići u veći klub!'

Najbolji strijelac Dinama Duje Čop glavna je tema u Maksimiru nakon bravure koju je izveo u subotnjoj pobjedi protiv Zadra.

7.4.2014.
9:38
VOYO logo

Bio je to bravurozan potez - izbacivanje iz igre cijele obrane Zadra i majstorski pogodak, deveti u sedam zadnjih susreta. Dobre igre nisu, međutim, Duju Čopa previše ponijele. O Brazilu ne želi pričati javno, iako bi ga izbornikov poziv u reprezentaciju vjerojatno razveselio više od bilo čega na svijetu.

"Ma, ničime se ja ne zamaram. Niti išta ganjam. I ne osjećam pritisak zbog Brazila. O tome ne razgovaram ni s prijateljima, ni doma, to je priča koja se povlači po medijima, no meni nije nikakav teret. Pokušavam dati u svakom susretu sve najbolje, zabiti ako sam u prilici i to je to. Samo izbornik Niko Kovač zna što će biti na kraju. Ostalo je još mjesec dana sezone, dosad sam igrao dobro, ne znam može li taj zadnji mjesec biti presudan u nečemu", izjavio je Čop u razgovoru za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako i ne bude u avionuza Brazil, neće biti razočaran.

"Kako bih bio razočaran, pa dosad nisam nijednom bio u reprezentaciji! Ne mogu izgubiti nešto što nisam ni imao...".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Reprezentacija u karijeri Dinamovih nogometaša nije bitna samo zbog prestiža, već i zbog boljeg transfera. A tu, čini se, svi dinamovci razmišljaju slično, ipak se danas igra za novac.

"Što se odlaska iz Dinama tiče, svi bismo mi htjeli igrati u jačoj ligi ili velikom europskom klubu. Ali meni se ne žuri, lijepo mi je u Maksimiru i u Dinamu, zbilja".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo