Legenda čeka odgovor: 'Bio bi mi to san'

'Bio bi san zaigrati u Ukrajini i Poljskoj, ali odluka je na izborniku Vicenteu del Bosqueu', rekao je Raul o mogućem nastupu za Španjolsku na Europskom prvenstvu u Poljskoj i Ukrajini.

14.5.2012.
16:44
VOYO logo

"Ponosan sam što sam u novoj momčadi. Osjetio sam ozbiljnost ponude i ljudi kluba. Moja supruga i ja mislimo da je dolazak ovdje bio dobar odabir", komentirao je dugogodišnji kapetan madridskog Reala Raul Gonzalez Blanco po transferu u Al Sadd.

U Kataru će ovaj 34-godišnji sjajni nogometaš provesti sljedeće dvije sezone, a na leđima će nositi svoju prepoznatljivu sedmicu, broj dresa koji je nosio tijekom cijele dosadašnje karijere, kao u Realu, tako i Schalkeu iz kojega je stigao kao slobodan igrač uz nepoznate financijske uvjete.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Treninzima s novim suigračima priključit će se 3. srpnja.

Prošle je sezone u dresu Schalkea Raul zabio 15 bundesligaških golova, a 21 ukupno za Rudare u svim natjecanjima. Takva ga je sezona učinila ponovo jednim od kandidata za španjolsku reprezentaciju i nastup na Euru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bio bi san zaigrati u Ukrajini i Poljskoj, ali odluka je na izborniku Vicenteu del Bosqueu", dodao je strijelac 44 gola u dresu španjolske reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo