DRUŠTVENE MREŽE SPRDAJU SE S MAMIĆEM: / Zdravko ima direktnu komunikaciju s Bogom i od njega je dobio SMS prepisku; ovo je dokaz

Image
Foto: AFP

Ovo nije prvi puta da Mamić ima 'direktnu komunikaciju' s Bogom

5.6.2018.
8:33
AFP
VOYO logo

Zdravko Mamić, savjetnik Dinama kojemu se sudi zbog sumnje u izvlačenje više od 116 milijuna kuna iz kluba, u ponedjeljak navečer odradio je presicu na Maksimiru dva dana prije presude za teški kriminal u Dinamu.

Članovima Skupštine Dinama i novinarima podijelio je navodnu SMS prepisku između Dinka Cvitana, bivšeg glavnog državnog odvjetnika, njegovih suradnika i člana sudskog vijeća. Mamić tvrdi da je prepisku našao u pošti. Ne zna tko mu je poslao. Tvrdi da moguće da je to bio bog. Više o tome možete pročitati - OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Imam direktnu komunikaciju s Bogom, stalno komuniciram s njim i Majkom Božjom'

Ovo nije prvi puta da Mamić ima "direktnu komunikaciju" s Bogom. Sjetimo se samo veljače 2013. godine i presice na kojoj je javnosti i novinarima objašnjavao prodaju Matea Kovačića u milanski Inter za 15 milijuna eura. Tada je Mamić predstavnicima medija bio rekao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imam direktnu komunikaciju s Bogom, stalno komuniciram s njim i Majkom Božjom".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon jučerašnje, još jedne u nizu presica na kojoj je Mamić sebe htio prikazati kao najvećim mučenikom hrvatskog naroda, te na kojoj je pričao i o "božjem paketu" u obliku navodne SMS prepiske, odmah smo se sjetili te Mamićeve izjave i zamislili sljedeću scenu:

Negdje visoko na nebesima hitan sastanak održavaju Bog i Majka Božja. Pita Bog svoju majku: "Što ćemo sa Zdravkom, on je žrtva?"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bog nagom Mamiću daje sudbonosno pismo

Nakon dugog vijećanja pada odluka da se Zdravku pošalje na sandučić spomenutu prepisku koja pokazuje navodni pritisak Cvitana na člana sudskog vijeća. Jer, vrijeme je i da nebeske Mamićeve sile "zatresu sami temelje sudbene vlasti Republike Hrvatske sadržajem koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim", kako je stajalo u mailu koji je došao iz Dinama, a koji je pozivao novinare na "sudbonosnu" presicu...

Sukladno s tim, na društvenim mrežama osvanula je šaljiva montaža na kojoj sam Bog nagom Mamiću daje sudbonosno pismo kako bi ga spasio. Šaljiva fotomontaža postala je hit na društvenim mrežama, a Zdravko Mamić predmet sprdnje iste...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Vrijedi spomenuti kako je izricanje presude Zdravku Mamiću najavljena za sutra u 12.00 na Županijskom sudu u Osijeku. Vidjet ćemo hoće li i sam Bog prisustvovati presudi.

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo