NIJE IM LEGAO POTEZ TORCIDE / Drugoligaš iz Republike Srpske 'priprijetio' Torcidi: 'Ovo je međunarodni skandal koji će dobiti svoj epilog'

Image
Foto: Matko Begovic/PIXSELL

Uskoro se javio na svojim društvenim mrežama i FK Omarska, klub iz BiH, točnije iz Republike Srpske. Oni su prepoznali jednu od svojih zastava te se oštro očitovali o slučaju

22.10.2022.
15:15
Matko Begovic/PIXSELL
VOYO logo

Dva najveća hrvatska nogometna kluba odigrala su u petak navečer treći ovosezonski derbi. Na terenu je završilo podjelom bodova nakon što je za Hajduk zabio Marko Livaja, a za Dinamo Bruno Petković s bijele točke. Dok je kod nas najviše uzburkao strasti dvojbeni kazneni udarac u susjedstvu su glavna tema navijački incidenti. BBB-i su palili stolice na Poljudu, a Torcida rekvizite drugih navijačkih skupina među kojima je bilo i nekoliko srpskih zastava.

Srpski su mediji očekivano popratili taj potez navijača Hajduka sa zgražanjem, a uskoro se javio na svojim društvenim mrežama i FK Omarska, klub iz BiH koji se natječe u Prvoj ligi Republike Srpske, drugom rangu BH nogometa. Oni su prepoznali jednu od svojih zastava te se oštro očitovali o slučaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

"Naša velika zastava na kojoj je pisalo Omarska, duga preko 20 metara je jedno vrijeme bila izložena na ogradi stadiona. Par dana nakon susreta sa Sutjeskom primijećeno je da zastave nema. Kako su je mnogi nosili na razne utakmice, mislili smo da je kod nekoga i da će je vratiti, ali večeras se pojavljuje snimka kako su paljene zastave na utakmicei Hajduk - Dinamo u Splitu, a među njima je zapaljena i naša zastava", napisali su iz BH drugoligaša pa su dodali.

"Međunarodni skandal koji će u narednim danima imati svoj epilog. Dolazi nam mnogo upita i smatrali smo da nam je dužnost da vas obavijestimo", priopćili su iz kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo