Drski Ibro otkrio koji je njegov problem

Čudan je taj Zlatan ponekad. Nema ga, pa nema, pa se odjedanput pojavi na naslovnicama napadajući nekog od bivših ili sadašnjih trenera i igrača.

28.2.2011.
3:07
VOYO logo

Zlatan Ibrahimović trenutno je na posudbi u talijanskom gigantu Milanu, a u Barcelonu se najradije više ne bi vraćao samo zbog jednog razloga.

U Milanu mu je dobro, tamo može tući koga hoće

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tek kad sam došao u Barcelonu shvatio sam kako su se stvari u nogometu promijenile. U početku je sve bilo dobro, pogotovo prvih šest mjeseci", započeo je Ibro razgovor za Eurosport, a onda otkrio zbog čega je napustio Camp Nou:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moj problem je bio samo jedan. Taj 'filozof'! S nikim drugim nisam imao problema nego s njim", izjavio je Zlatan misleći na trenera Barçe Pepa Guardiolu.

http://www.youtube.com/embed/c9wLTXtB1LI Ibro se uspio prošle godine posvađati i s bivšim izbornikom Azzurra Arrigom Sacchijem i to u emisiji uživo

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nikad nisam učinio ništa loše, a nešto se zapravo dogodilo. I dan danas ne znam što. Još uvijek čekam odgovor", dodao je Ibro pa usput 'nabacio' kako je Guardiola zapravo vrlo loš motivator, dok je Josea Mourinha dignuo u nebesa:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Za Mourinha bih ubio ako treba! On mi je dao motivaciju i podigao samopouzdanje, samo zbog njega sam bolji igrač nego što sam bio prije", zaključio je Ibrahimović.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo