LIJEPA AKCIJA / Dresovi Vatrenih cijenjena su roba na tržištu: Možete samo pogađati čija je majica koštala preko 50 tisuća kuna

Image
Foto: Pixsell/Igor Soban

Hrvatska je u kvalifikacijama za Euro 2020. godine protiv Mađarske postala prva reprezentacija na svijetu koja je nošene dresove s jedne utakmice ustupila na aukciju

3.10.2022.
16:25
Pixsell/Igor Soban
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija odradila je savršen završetak grupne face Lige nacija. Vatreni su prošli kao prvi u skupini, nakon što su na Maksimiru svladali Dansku s 2:1, a potom i Austriju u Beču s 1:3.

Posebno je veličanstvena bila pobjeda nad jakim Dancima, kada su Vatreni odradili briljantnu utakmicu i pritom zasluženo slavili krasnim golovima Borne Sose i Lovre Majera. A susret na Maksimiru bio je poseban iz još jednog razloga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, svi hrvatski reprezentativci koji su bili u zapisniku te utakmice, ustupili su svoje dresove te ih potpisali za aukciju na MatchWornShirt.com.

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Nimalo iznenađujuće, najskuplji je bio dres našeg kapetana i vođe Luke Modrića, koji je dostigao cijenu od čak 8003 eura. Sljedeći najskuplji dres bio je onaj Ivana Perišića koji je koštao 2440 eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Među onima čiji su dresovi koštali četveroznamenkastu brojku, bili su Mateo Kovačić (1727 eura), Joško Gvardiol (1711 eura), Lovro Majer (1608 eura), Mislav Oršić (1571 eura) i Marcelo Brozović (1463 eura). Hrvatska je u kvalifikacijama za Euro 2020. godine protiv Mađarske postala prva reprezentacija na svijetu koja je nošene dresove s jedne utakmice ustupila na aukciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tada je Modrićev dres ponovno bio najskuplji, koštao je čak 16 tisuća eura, a Vatreni su online aukcijama skupili čak 212.332 eura, odnosno preko milijun i pol tisuća kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo