RONALDO PORUŠIO SVE REKORDE / Portugalac još nije ni udario loptu, a United je već od prodaje dresova isplatio njegov transfer, pogledajte samo ove brojke

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia
10.9.2021.
12:06
Profimedia
VOYO logo

I dok nogometna javnost s nestrpljenjem iščekuje povratnički debi Cristiana Ronalda za Manchester United ove subote protiv Newcastlea na old Traffordu, procurile su nevjerojatne brojke vezane za prodaju njegova dresa.

Image
VRATIO SE KUĆI /

Ronaldov slavni prijatelj otkrio zašto je Portugalac naprasno odlučio napustiti Juventus

Naime, portal Lovethesales.com tvrdi da je United i prije neko što je Portugalac izašao na travnjak već otplatio njegov transfer iz Juventusa vrijedan 12,9 milijuna funti. Prema njihovom izračunu, ukupno je za sada prodano dresova u vrijednosti od gotovo 188 milijuna funti. Od toga je u klupsku blagajnu sjelo malo više od 13,1 milijuna funti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cavanijev ustupak

Portugalski golgeter potpisao je posljednjeg dana prijelaznog roka dvogodišnji ugovor s Manchester Unitedom, čime je okončana priča oko njegova povratka u klub s kojim je u razdoblju od 2003. do 2009. osvojio osam velikih trofeja, uključujući i Ligu prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jedva čekam da ponovno zaigram pred punim Old Traffordom. Manchester United je uvijek imao posebno mjesto u mom srcu i dirnut sam porukama koje sam dobio otkad je objavljeno da se vraćam u United", priopćio je Ronaldo nakon potpisivanja ugovora. Nakon toga svi su se pitali koji će broj nositi jer je sedmica bila zauzeta. Međutim, Edinson Cavani napravio je ustupak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam bio siguran hoću li ponovno moći imati broj sedam na dresu, zato veliko hvala Cavaniju na njegovoj lijepoj gesti", kazao je Ronaldo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prvom mandatu u Unitedu Ronaldo je u 292 utakmice postigao 118 golova, nakon toga je devet sezona proveo u Real Madridu, a posljednje tri u Juventusu.

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo