banner

IZ IZOLACIJE

DRAMATIČNO PISMO CRISTIANA RONALDA O KORONAVIRUSU: ‘Govorim vam ovo kao otac i sin, a ne kao nogometaš’

Ronaldo se oglasio iz svog utočišta na Madeiri i to poprilično dramatičnom porukom

Slavni portugalski nogometaš Cristiano Ronaldo nakon pojave epidemije koronavirusa i otkazivanja brojnih nogometnih natjecanja nalazi se u samoizolaciji u svojem domu u portugalskoj Madeiri.

[VIDEO, FOTO] RONALDO JE U SAMOIZOLACIJI U OVOJ LUKSUZNOJ KUĆI: Od ovoga staje dah, pogledajte u kakvom zdanju se on čuva od opasnog virusa

Ronaldo se oglasio iz svog utočišta na Madeiri i to poprilično dramatičnom porukom kojom izražava svoju zabrinutost i kojom pokušava osvijestiti svoje pratitelje o razmjerima opasnog virusa.

“Svijet prolazi kroz teške trenutke koji traže brigu i pažnju od svih nas. Danas vam ne pišem kao nogometaš, nego kao sin, otac i ljudsko biće koje je zabrinuto svime što se dešava i što utječe na cijeli svijet. Veoma je bitno da pratite savjete Svjetske zdravstvene organizacije (WHO) i vladajućih struktura o tome kako se nositi s aktualnom situacijom… Zaštita ljudskih života mora biti iznad svih drugih interesa. Moje misli su s onima koji su izgubili bliske osobe, a suosjećam s onima koji se bore s virusom, kao što je to moj suigrač Daniele Rugani. Naravno, pružam podršku istinskim profesionalcima koji se brinu za zdravlje drugih ljudi i tako riskiraju vlastite živote”, poručio je Ronaldo putem Instagrama.

Povratak na Net.hr