DRAMATIČNI NAPISI I CRNE PROGNOZE NAKON DEBAKLA REALA: / Evo zašto ugledna Marca tvrdi da Modriću i društvu prijeti raspad

Image
Foto: Profimedia

Real je odigrao podosta lošu, taktički neurednu, utakmicu i dobro je da je uopće završilo ovako tijesnim rezultatom

27.2.2020.
8:40
Profimedia
VOYO logo

U možda i najzvučnijem okršaju osmine finala nogometne Lige prvaka Manchester City je na gostovanju pobijedio Real Madrid sa 2-1. Sudar "Kraljeva" i "Građana", svakako je jedna od poslastica osmine finala elitnog natjecanja "Starog kontinenta", a u prvom susretu slavili su gosti okrenuvši rezultat u posljednjih 12 minuta utakmice.

Real je poveo u 60. minuti preko Isca, no gosti su okrenuli rezultat golovima Gabriela Jesusa u 78. minuti i Kevina de Bruynea u 84. minuti iz jedanaesterca. Real je utakmicu zaključio s igračem manje nakon to je u 86. minuti isključen Sergio Ramos. Luka Modrić je igrao za Real od prve minute, u 54. minuti je zaradio žuti karton, a teren je napustio u 84. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Luka Modric of Real Madrid reacts Real Madrid v Manchester City, UEFA Champions League, Round of 16, 1st Leg, Football, Santiago Bernabeu Stadium, Spain - 26 Feb 2020, Image: 501271620, License: Rights-managed, Restrictions: Editorial Use Only, Model Release: no, Credit line: Javier Garcia/BPI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Raspad sistema?

Činjenica je, Real je odigrao podosta lošu, taktički neurednu, utakmicu i dobro je da je uopće završilo ovako tijesnim rezultatom. E sada, ovaj poraz i kiksevi protiv Celte i Levantea nagnali su novinare ugledne Marce da se zapitaju je li moguće da će Real opet upropastiti cijelu sezonu već u ožujku.

"Zidane je nanizao 21 utakmicu bez poraza, od lisopada do veljače, a onda se u ovih mjesec dana sve počelo raspadati. Slavili su u derbiju početkom mjeseca i od tada je sve pod prijetnjom kolapsa. Zidaneova momčad izgubila je sve prepoznatljivosti koje je gradila proteklih mjeseci i koja ih je učinila kompetitivnom i zastrašujućom ekipom. Raspadaju se u najgore moguće vrijeme, u vrijeme kada se definiraju osvajači naslova. U posljednjih pet utakmica samo su jednu dobili, onu sa Osaunom, a porazi od Sociedada, Levantea i Cityja te remi sa Celtom ne samo da su podigli alarm već su postavili Real na sam rub ponora", piše poprilično dramatično Marca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tvrde kako Realu sada očajnički treba pobjeda u La Ligi i to u El Clasicu protiv Barcelona u nedjelju i dakako da preokrenu City u Manchester. "Ili će biti tako ili će se sve raspasti kao i prošle godine. Sve izbuljeno u ožujku. Barcelona će biti najogori mogući protivnik u najgore moguće vrijeme za Zidanea jer ako Barcelona slavi odlijepit će se na pet bodova i imat će bolju gol-razliku", zaključuju Španjolci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo