DRAMA U REALU: / Raskol u svlačionici, trojica igrača traže Benitezovu smjenu!

Image

Rafael Benitez polarizirao je svlačionicu Real Madrida. Nezadovoljstvo trenerom postoji već dulje vrijeme, a situacija se nije promijenila ni nakon uvjerljive (10:2) pobjede protiv Rayo Vallecana.

23.12.2015.
11:45
VOYO logo

Najveća zvijezda, Cristiano Ronaldo predvodi trojac nezadovoljnika. Portugalac je od početka protiv Beniteza, a na njegovoj strani su Isco i James Rodriguez koji je iz prvih 11 preselio na klupu. Razloga za nezadovoljstvo ima i Toni Kroos koji također sve češće ima status rezerve.

Real zvao Mourinha?

Benitez je bio izbor predsjednika Reala Florentina Pereza koji je počeo, navodi utjecajni radio Cadena Ser, tražiti novog trenera. Real je navodno već kontaktirao Josea Mourinha, koji je taj klub vodio od 2010. do 2013. godine, ali Portugalac se, nakon odlaska iz Chelsea, najčešće spominje kao Van Gaalov nasljednik u Manchester Unitedu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nastavak Primere, nakon božićnih blagdana zakazan je za 30. prosinca. Real igra protiv Real Sociedada, a neki se nadaju da bi to mogla biti posljednja Benitezova utakmica na klupi Madriđana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo