DRAMA U GRČKOJ: / Hrvatski trener bježao pred bijesnim huliganima!

Image
Foto: Ivo Čagalj / PIXSELL
Image
Foto: Ivo Čagalj / PIXSELL

Nakon incidenta koji se dogodio u subotu navečer u Solunu, čini se da hrvatski stručnjak Igor Tudor neće još dugo biti trener grčkog nogometnog prvoligaša PAOK-a.

31.1.2016.
10:59
Ivo Čagalj / PIXSELL
VOYO logo

Poslije utakmice 20. prvenstvenog kola u kojoj je PAOK odigrao samo 1:1 protiv Atromitosa skupina od stotinjak radikalnih navijača solunskog kluba napala je Tudora ispred stadiona. Bivši trener Hajduka uspio se uz pomoć zaštitara dokopati automobila, a kad je spustio prozor kako bi pokušao razgovarati s nezadovoljnicima, uslijedile su salve uvreda i psovki na grčkom, engleskom i lošem hrvatskom jeziku.

Četvrti na ljestvici

Prema navodima grčkih medija, Tudor je nakon toga otišao iz kruga stadiona, ali su ga huligani neko vrijeme naganjali po solunskim ulicama. Video incidenta možete pogledati OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navijači PAOK-a iznimno su razočarani igrom Tudorove momčadi koja je bez pobjede u posljednja tri kola. PAOK je na četvrtom mjestu ljestvice s 34 boda, četiri manje od drugoplasiranog AEK-a i jednim od trećeplasiranog Panathinaikosa, pri čemu oba ova kluba imaju odigranu utakmicu manje. Na vrhu je nedodirljivi Olympiakos s 55 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo