Drama na vrhuncu: Modrić odbija igrati za Spurse

Menadžer Tottenhama Harry Redknapp u nedjelju je potvrdio da Modrić neće igrati protiv Manchester Uniteda u ponedjeljak jer mu 'glava nije na pravom mjestu'.

22.8.2011.
11:19
VOYO logo

U nedjelju je bilo jako vruće na White Hart Laneu. Chelsea se pojavio s posljednjom, 30 milijuna funti teškom ponudom za Luku Modrića, no Tottenham je opet odbio razgovarati o njegovoj prodaji, što je jako razljutilo hrvatskog veznjaka, koji je iz protesta odbio putovati na Old Trafford.

Telegraph tvrdi kako je Modrić rekao kako više ne želi igrati za Spurse, a Redknapp je potvrdio da ga neće biti u momčadi koja će se u ponedjeljak navečer suprotstaviti Manchester Unitedu na Old Traffordu jer mu "glava nije na pravom mjestu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sapunica bi se definitivno trebala rasplesti sljedećih dana (kraj prijelaznog roka je 31. kolovoza), a iako predsjednik Spursa Daniel Levy i dalje tvrdi da ga ne želi prodati, Redknapp smatra kako je za klub i Modrića najbolje da ode na Stamford Bridge.

Valencija je u nedjelju potvrdila da je prihvatila Chelseajevu ponudu za Juana Matu od 27 milijuna funti, pa su se u Tottenhamu ponadali da bi klub iz Londona mogao odustati od Modrića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Po svemu sudeći to nije slučaj, a engleski mediji tvrde da će Tottenham pokušati udobrovoljiti ljutog Modrića povišicom.

"Modrić je očajan i silno želi u Chelsea. Teško ga je opet zamisliti u momčadi nakon što je odbio igrati u tako važnoj utakmici protiv Manchester Uniteda", izjavio je insajder s White Hart Lanea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201108190796006 arti-201108180638006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo