DRAMA NA POLJUDU, HAJDUK OSTAJE BEZ PREDSJEDNIKA: / Torcida pa onda i Nadzorni odbor okrenuli leđa Ivanu Kosu

Upitno je samo odlazi li već u nedjelju ili će moći ostati do kraja sezone

20.4.2018.
20:28
PIXSELL
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Predsjednik Hajduka Ivan Kos napušta funkciju koju obnaša u poljudskom prvoligašu, navodi 24sata.hr dodajući da je jedino pitanje hoće li se to dogoditi već ove nedjelje ili će ostati do kraja sezone i tada pokupiti svoje stvari.

Nadzorni odbor trebao bi u nedjelju izglasati nepovjerenje prvom čovjeku kluba koji njihovo maksimalno povjerenje ionako ne uživa. Tanka većina pretvorit će se u manjinu, a sve nakon optužbi Torcide da se dodvoravao sucima kupujući njihovu naklonost poklonima, nagradama, večerama, koncertima...

Isti izvor navodi da je odlazak Kosa toliko sigurna stvar da ju vjerojatno ne može promijeniti niti eventualna uvjerljiva pobjeda Hajduka u nadolazećem derbiju protiv Dinama pa se tvrdi i da klub nije usredotočen na spašavanje Kosa već na minimaliziranje štete bez daljnjih neželjenih situacija.

'Grijeh' zbog kojeg Kos mora napustiti klub nije nezakonita radnja već, kako je to objasnila Torcida, 'neprihvatljive metode kojima je odlučio ostvariti zacrtane rezultatske ciljeve', odnosno zamjerili su mu da se prema 'nogometnom smeću koje ih godinama šikanira i koje je simbol kriminala, korupcije i nepotizma u hrvatskom nogometu odnosi kao prema gospodi i časti ih klupskim novcem'. Nadzorni odbor navodno mu zamjera da je to sve rađeno bez njihova znanja.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali