Došao na crnu listu: 'Nikoli ovih dana zaista nije lako!'

Prema pisanju engleskog Mirrora, Nikola Kalinić više nije u planovima stručnog stožera Blackburna.

12.4.2011.
13:21
VOYO logo

Menadžer Blackburna Steve Kean očito previše ne cijeni Kalinića, iako mu je ove sezone u 19 utakmica zabio sedam golova. Trogiranin u posljednje četiri utakmice nije igrao niti minute, a posljednje dvije nije bio niti na klupi.

23-godišnji napadač očito je došao na crnu listu u svom klubu, pa je njegov menadžer Tomislav Erceg već najavio izlaznu strategiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=pFutgwSqZxFClzQ8

"Nikoli ovih dana zaista nije lako i ne znam što se događa, jer prošli je mjesec igrao za jaku hrvatsku reprezentaciju, ali ne igra za Blackburn. Ne razgovaramo još o drugim klubovima jer Nikolu veže ugovor s Blackburnom i želi pomoći klubu u ovoj teškoj poziciji. On voli Roverse i sretan je ovdjhe, ali ona mora igrati. on je mlad igrač koji ima jako veliko samopouzdanje i vidjet ćemo na ljeto što će se dogoditi. Ako ne bude igrao morat će promijeniti klub", najavio je Erceg.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Po nagađanjima engleskih medija, za Kalinića se zanimaju Aston Villa i Birmingham. Kalinić je u Blackburn stigao 2009. godine uz odštetu Hajduku od 6 milijuna eura, a ugovor ima do 2013. godine.

Vezani članci:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

arti-201104060441006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo