DOKAZAO SE KAO PRAVO POJAČANJE: / Hrvat u društvu Sterlinga i Martiala

Image
Foto: Screenshot/Instagram

Hrvatski reprezentativac Alen Halilović napokon je i u Španjolskoj počeo pokazivati talent zbog kojeg ga je Barcelona prije malo više od godinu dana dovela iz Dinama.

2.11.2015.
8:50
Screenshot/Instagram
VOYO logo

U nedjelju navečer prekrasnim je pogotkom donio pobjedu Sportingu nad Malagom. Igrala se 27. minuta kada je Alvarez s lijeve strane vratio loptu na 12, 13 metara od Malaginog gola, a hrvatski je reprezentativac je natrčao na nju i jakim udarcem je poslalo u desnu stranu gola. To mu je bio drugi gol sezone.

Image
HALILOVIĆ BRILJIRA: /

Napravio je ono što Ronaldo nije!

Image
HALILOVIĆ BRILJIRA: /

Napravio je ono što Ronaldo nije!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sudjelovao u pet od sedam golova

Također, zanimljivo je i to da da je Halilović sudjelovao u posljednjih pet od sedam golova svog kluba. Dva puta je zabio i tri puta asistirao, a to ga stavlja u vrh pet najboljih europskih liga kada su u pitanju igrači do 21 godine. Ako se gleda ukupan broj asistencija i golva jedini učinkovitiji igrač od njega je Schalkeov LeroySané (6). Statistički s Halilovićem su izjednačeni AnthonyMartial (Manchester United), GerardDeulofeu (Everton), NathanRedmond ( Norwich City) i RaheemSterling (Manchster City).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čak 95 posto točnih dodavanja

Koliko je hrvatski reprezentativac dobro odigrao protiv Malage možete vidjeti u videu ispod. Tijekom utakmice imao je 95 posto preciznih dodavanja, uz pet startova na loptu i tri udarca na gol. Nadalje, uz jedan postignuti pogodak stvorio je i jednu šansu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo