DOKAZ DA JE DINAMO JEDAN OD EUROPSKIH VELIKANA: / UEFA objavila vječnu listu Lige prvaka, pogledajte koga su sve ostavili iza sebe

Image
Foto: Profimedia

Vjerovali ili ne Dinamo se našao na vrlo visokom 30. mjestu ove ljestvice i iza sebe je ostavio brojne velikane

26.12.2020.
16:22
Profimedia
VOYO logo

Krovna europska nogometna organizacija objavila je ultimativni popis uspješnosti 526 klubova koji su se natjecali u Kupu, odnosno kasnije Ligi prvaka, od 1955. do 2020. godine.

Na prvom je mjestu, dakako, sama elita. Prvi je Real Madrid, zatim Bayern, Barcelona, Manchester United, Juventus, Milan, Liverpool, Benfica, te Porto i Ajax. No, nas ipak najviše zanima kako tu stoje hrvatski klubovi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vjerovali ili ne Dinamo se našao na vrlo visokom 30. mjestu ove ljestvice i iza sebe je ostavio brojne velikane poput Rome, Manchester Cityja, Romu, Bayer, Šahtar, Marseille, Zenit...

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

1.10.2020., Stadion Maksimir, Zagreb - Play off UEFA Europa liga: GNK Dinamo Zagreb - FC Flora Tallinn. Bruno Petkovic, Kristijan Jakic, Lovro Majer, Petar Stojanovic, Photo:

Hajduk se našao na respektabilnom 79. mjestu i to bodovno vrlo blizu jednog HSV-a i Leedsa, a iza njih su Leipzig, St-Etienne, Bilbao, Villarreal... Na popisu je i Rijeka koja je na 270. mjestu, te posrnuli Zagreb koji je na 366. mjestu, ali tu je i Lokomotiva koja je na 459. mjestu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od klubova iz regije najbolje kotira Crvena zvezda koja je na 21. mjestu jer ipak su bili prvaci 1991. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo