DOĐITE I POZDRAVITE SVJETSKE DOPRAVAKE: / Vatreni prije spektakla pred praznim tribinama imaju otvoreni trening

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Hrvatska nogometna reprezentacija okuplja se idućeg tjedna.

4.10.2018.
11:09
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Zbog zloglasnog nacističkog znaka iscrtanog na travnjaku Poljuda uoči utakmice između Hrvatske i Italije prije tri godine, Vatreni će idućeg petka pred praznim tribinama na Rujevici odraditi susret s Engleskom u sklopu Lige nacija.

Na taj način hrvatski navijači neće na toj utakmici po prvi put na domaćem terenu pozdraviti i gledati svjetske dopravake.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, dva dana prije utakmice imat će priliku promatrati trening izabranika Zlatka Dalića. O tome je HNS obavijestio javnost.

Dvije utakmie u Rijeci

"Vatreni se sljedećeg tjedna okupljaju za susret s Englezima u Ligi nacija (12. listopada) te prijateljski ogled s Jordanom (15. listopada), a obje će utakmice biti odigrane u Rijeci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U srijedu, 10. listopada s početkom u 19:00 sati, na Rujevici će biti održan otvoreni trening reprezentacije, na kojemu će navijači moći pozdraviti svjetske doprvake predvođene izbornikom Zlatkom Dalićem i kapetanom Lukom Modrićem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ulaz je slobodan svim navijačima i navijačicama koji žele prisustvovati treningu druge reprezentacije svijeta i pritom pljeskom čestitati Vatrenima na povijesnom uspjehu na Svjetskom prvenstvu u Rusiji", priopćili su iz Saveza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo