Do jučer je zvučalo nevjerojatno: Dejan Lovren novi kapetan Liverpoola?!

Legendarni nogometaš Liverpoola Jamie Carragher velikim je riječima dočekao hrvatskog reprezentativca Dejana Lovrena na dolasku u Liverpool.

3.8.2014.
17:50
VOYO logo

"Dejan Lovren bi jednog dana mogao naslijediti Stevena Gerrarda u ulozi kapetana Liverpoola!, izjavio je Carragher za engleske medije.

Lovren je prelaskom iz Southamptona u Liverpool postao najskuplji branič Redsa u povijesti, a iznos transfera od 26 milijuna eura mnoge je zapanjio. Među njima očitno nije bivši branič Liverpoola koji je nekad bio vođa obrane slavnog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Gledao sam ga na Anfieldu kad je Southampton gostovao ovdje i gledao sam ga protiv Manchester Uniteda, bio je izvanredan u obje utakmice. Zabio je za pobjedu na Anfieldu, toga se dobro sjećam", izjavio je umirovljeni velikan Redsa i pobliže opisao Lovrena.

//www.youtube.com/embed/Dw81qPQRadI

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Djeluje kao dobar organizator i pravi vođa. Kada pogledate kako igra, vidite da ima potencijal postati moćni vođa obrane, a to je ono što Liverpoolu treba. Na tržištu ima puno dobrih stopera s različitim kvalitetama, ali malo ih ima takve kvalitete kakve ima Lovren", rekao je Carragher i zaključio:

"Ako se Lovren dokaže i pokaže nastupe kakve je imao u Southamptonu, sigurno će biti konkurent za novoga kapetana".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo