DIVLJI PREKRŠAJ O KOJEM PRIČA POLA EUROPE: / Suigrač Vatrenih zaradio izravni crveni karton zbog izuzetno prljavog starta

Image

udac mu je odmah dao crveni karton, Brazilac je čak i prije nego što je sudac digao karton već krenuo prema svlačionici

6.3.2021.
19:57
VOYO logo

Hrvatski napadač Andrej Kramarić postigao je pobjednički gol za Hoffenheim koji je kod kuće u 25. kolu Bundeslige bio bolji od Wolfsburga s 2-1.

Domaći su poveli u 8. minuti pogotkom Baumgartnera, no 15 minuta kasnije izjednačio je Weghorst. U 41. minuti nakon ubačaja Kaderabeka, Karamarić je iz blizine postigao gol s kojim je Hoffenheim nakraju slavio. Hrvatskom napadaču bio je to 14. gol u sezoni te je peti topnik Bundslige, a igru je napustio u 77. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kod Wolfsburga nije bilo hrvatskih igrača na terenu, Josip Brekalo je ostao na klupi, a Marin Pongračić odrađuje crveni karton. Osim lijepih golova utakmicu je obilježio i jedan nesportski potez igrača Wolfsburga, Otavija.

Image
Image

Hoffenheim's Israeli forward Munas Dabbur (L) and Wolfsburg's Brazilian defender Paulo Otavio vie for the ball during the German first division Bundesliga football match TSG 1899 Hoffenheim v VfL Wolfsburg in Sinsheim, southwestern Germany, on March 6, 2021.,Image: 595645949, License: Rights-managed, Restrictions: RESTRICTIONS: DFL REGULATIONS PROHIBIT ANY USE OF PHOTOGRAPHS AS IMAGE SEQUENCES AND/OR QUASI-VIDEO, Model Release: no

Divljački prekršaj

U samoj završnici utakmice Wolfsburg je napadao svim silama i napadu se čak pridružio i vratar Casteels, a tada je loptu presjekao Hoffenheimov Dabbur i sjurio se prema praznim vratima Wolfsburga. Za njim su jurili vratar Casteels i Otavio. Casteels ga nije mogao stići, ali Otavio jest i uklizao mu je s leđa taman kad je ovaj spremao šut i pokosio ga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sudac mu je odmah dao crveni karton, Brazilac je čak i prije nego što je sudac digao karton već krenuo prema svlačionici znajući što ga čeka. Bio je to sasvim nepotreban, nesportski, neprofesionalan i prljav prekršaj.

Situaciju pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo