DISCIPLINAC KOJI JE RAZLJUTIO POLA HRVATSKE: / 'Prije tri godine nitko nije govorio da sam dinamovac'

Image

Disciplinski sudac Prve HNL Saša Pavličić Bekić gostovao je u HTV-ovoj emisiji 'Stadion', u društvu s Joškom Jeličićem i Mateom Beusanom.

28.11.2016.
23:05
VOYO logo

Pavličić se našao u fokusu hrvatske nogometne javnosti, a posebno Torcide i Hajduka kao kluba, jer je prošli tjedan zatvorio sjever Poljuda zbog nasilnih povika navijača Hajduka koji su u svojim skandiranjima pozivali na nasilje. Uz to, nogometašu Rijeke Franku Andrijaševiću dao je tri utakmice kazne pred derbi s Dinamom zbog ponašanja nakon susreta 16. kola HNL-a između Rijeke i Slaven Belupa u Koprivnici. Naime, Andrijašević je prišao glavnom sucu Andreju Burilu i suigračima rekao: 'Ostavite smrada jednog na miru.'

Image
'OSTAVITE SMRADA JEDNOG NA MIRU': /

Rijeka definitivno bez najboljeg igrača protiv Dinama

Image
'OSTAVITE SMRADA JEDNOG NA MIRU': /

Rijeka definitivno bez najboljeg igrača protiv Dinama

VIŠE NEMA SUMNJE: Sudac je besramno pomogao Dinamu, ali oštećen je i Slaven protiv Rijeke!

U središte pozornosti došao beskompromisnim odlukama

Tako je Saša Pavličić Bekić u središte pozornosti došao beskompromisnim odlukama otkako je na delikatnoj poziciji naslijedio dosadašnjeg disciplinca Krešimira Vlajčevića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

"Donio sam 300 odluka, samo pet žalbi, od toga dvije Hajduku. Nikada neću opravdati nijednog igrača koji je vulgaran. Ovo što je Andrijašević napravio je ponižavajuće za svakog. Nema te priče da je to zbog Dinama ili nešto slično. Nisam gledao raspored susreta. Znam da je Franko inače kulturan dečko. Da nije, dobio bi četiri utakmice kazne. To je bilo jasno izrečeno - makni se smrade. Spriječio je suigrača koji je u tom trenutku želio pozdraviti suca nakon dvoboja", objašnjava odluku Pavličić i na zanimljiv način odgovara na pitanje je li Dinamov čovjek u HNS-u jer se još davno prije deklarirao kao navijač Modrih.

'Bilo je simpatično vidjeti cvijeće koje je bacala Torcida'

"Rado bih bio Dinamov čovjek, ne znam što to znači jer ta izjava nema veze s mojom funkcijom u HNS-u. Na ovom mjestu imam podršku 22 kluba, uključujući Hajduk i Dinamo. Do prošle srijede moja izjava na Facebooku iz 2013. godine nije bila problem, nitko nije govorio da sam dinamovac. Tri i pol godine, kao član Arbitraže sam biran od svih klubova i nikada nisam bio izuzet", kaže Pavličić i jasno obrazlaže i kaznu koja je razljutila Dalmaciju, a zbog koje je Hajduk morao odigrati nedjeljni prvenstveni sraz protiv Intera pred praznim Sjeverom. Iako i ne bez Torcide. Ona se smjestila na jugozapadu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Screenshot: Twitter
Image
Foto: Screenshot: Twitter

"Hajdukovi navijači ove sezone su zapalili 196 baklji i ukupno aktivirali 234 pirotehnička sredstva, Znate da je to zabranjeno u Hrvatskoj. Hajduk je recidivist 15 kola, a klub objašnjava da to ne može spriječiti, kao ni vrijeđanja na nacionalnoj osnovi i povike 'čakija ti ne gine'. Dobili su dva posljednja upozorenja i ništa. Ne znam u čemu je onda problem. Bilo je simpatično vidjeti cvijeće koje je bacala Torcida, to je lijepa duhovitost. Ali baklje su opasne, pa što mislite da se nekom nešto dogodi. Krivnja ide organizatoru utakmice", dao je do znanja disciplinac HNS-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo